Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Πασχαλινό bazaar Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα, 29.03.2018 στη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθήνας

Πασχαλινό Bazaar 20181
Το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (Ε.Κ.Κ.Ν.) Αυλώνα σας προσκαλεί στο Πασχαλινό bazaar του, όπου εκτίθενται και πωλούνται χειροποίητες λαμπάδες, εποχιακά διακοσμητικά, κουλούρια και άλλες δημιουργίες νεαρών κρατουμένων οι οποίοι συμμετέχουν στις ομάδες χειροτεχνίας, διακόσμησης και στο ΙΕΚ Μαγειρικής του Καταστήματος.

Τα έσοδα των πωλήσεων κάθε είδους θα κατατεθούν στους νεαρούς κρατουμένους που το δημιούργησαν.
Το bazaar πραγματοποιείται, με έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την Πέμπτη 29.03.2018 και ώρα 14.00-19.00, στην Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθήνας, Αγίας Ελεούσης 4 και Κακουργιοδικείου – Ψυρρή (μετρό Μοναστηράκι, δίπλα από την έξοδο Αθηνάς).
Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθήνας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2010 με σκοπό να προσφέρει ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον όπου ο κάθε ένας θα έχει τη δυνατότητα να μελετήσει και να αναζητήσει ένα μεγάλο φάσμα επιστημονικών και λοιπών πληροφοριών. Είναι χώρος ιδιαίτερου ενδιαφέροντος λόγω συνύπαρξης στην ιστορία του κτιρίου της, κατά τον 19ο αιώνα, τόσο της ανθρώπινης δικαιοσύνης (παλαιό Κακουργιοδικείο) όσο και της Θείας (Ιερός Ναός Αγίας Ελεούσης).
Σας περιμένουμε εκεί!
Recommended Post Slide Out For Blogger