Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ένα ακόμα πασχαλινό παζάρι "από καρδιάς"





Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου η φιλανθρωπική ομάδα ¨από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής,οργάνωσε με την βοήθεια  πολλών εθελοντών ένα υπέροχο Πασχαλινό παζάρι για την ιεραποστολή μας  στην Ουγκάντα .
Ενα  Πασχαλινό  παζάρι με πανέμορφα  δώρα και πανέμορφες χειροποίητες λαμπάδες.Η προετοιμασία ήταν αρκετή  και κοπιαστική ,αλλά το αποτέλεμα δικάιωσε όλους όσοι με ψυχή εργάστηκαν για το σκοπό αυτό.

Στο παζάρι μας φέτος βάλαμε στόχο  να προβάλουμε την Ιεραποστολική δραστηριότητα της Ιεράς  Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής,στα δύο Ιεραποστολικά κλιμάκια που με τη χάρη του Θεού και την ενίσχυση πολλών φίλων και συνεργατών της Ιεραποστολής εργάζονται και προοδεύουν.Του Αγίου Σπυρίδωνος στο χωριό Λουγκουζί και της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην Νότια Ουγκάντα.
Στο παζάρι αυτό που γέμισε από ανθρώπους όλων των ηλικιών πραγματοποιήσαμε όμως και μία Πασχαλινή γιορτή.
Το Σάββατο 17 Μαρτίου παιδιά από τις «αντιρρήσεις" έπαιξαν παραδοσιακή μουσική ,ενώ την Κυριακή η ομάδα «από καρδιάς» παρουσίασε για μικρούς και μεγάλους την παράσταση κουκλοθέατρου "Η αρρώστια του αχλαδένιου".Αμέσως μετά μικρές κατασκευές με τα παιδιά έκαναν το παζάρι μας ακόμα πιο όμορφο.
Ευχαριστούμε όλους συμμετείχαν και φέτος στο παζάρι μας.Ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Πεύκης κ. Μαυρίδη και τον κ.Φωτίδη  πρόεδρο του ΠΕΑΠ ,για την βοήθεια αλλά και την παραχώρηση της αίθουσας « Μανώλης Αναγνωστάκης» καθώς και για τη βοήθειά του τον ηχολήπτη και φίλο Σωτήρη Γρκέμμο .
Ευχόμαστε ο Θεός να δυναμώνει και να ευλογεί κάθε καλό και δημιουργικό τους έργο. Καλό και ευλογημένο Πάσχα  σε εθελοντές και φίλους της ιεραποστολής..Ευχαριστούμε..Ουέμπαλε νιό . από καρδιάς "πολύ ."
Recommended Post Slide Out For Blogger