+++ Συνεχίζονται και αυτήν την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού,ακολουθεί η Ιερά Παράκληση στην Παναγία και αμέσως μετά η εσπερινή ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Ξένης .Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ.+++ Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :υγρά καθαριότητος πατωμάτων ,χλωρίνες ,υγρά καθαριότητος πιάτων ,Χαρτοπετσέτες . Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο +++Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Γίγαντες στον φούρνο



Υλικά:
500 γραμμάρια γίγαντες
2 ξερά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)
4 σκελίδες σκόρδο (κομμένες σε φέτες)
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
700 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες
2 πρέζες ζάχαρη

Αλάτι, πιπέρι
1/2 ματσάκι μαϊντανός
Άνηθος
1 φλυτζάνι νερό
Εκτέλεση:
Από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε τους γίγαντες σε μία μεγάλη λεκάνη με νερό.
Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένουμε καλά, τους βάζουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό, και τους βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 40 λεπτά.
Στη συνέχεια, τους στραγγίζουμε, και τους βάζουμε μέσα σε ένα μεγάλο ταψί
Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο, σε βαθύ τηγάνι τοποθετούμε το κρεμμύδι. Το αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το σέλερι και το καρότο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για δύο- τρία ακόμα λεπτά. Έπειτα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τις ντομάτες, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο.
Βράζουμε για δέκα περίπου λεπτά, και περιχύνουμε με αυτή τους γίγαντες.
Προσθέτουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο, καθώς και ένα φλιτζάνι νερό.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C περίπου για 45 λεπτά.

Πηγή: sarakosti.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger