Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

"Γράμματα στο Θεό" Μια ταινία για την πίστη και τη δύναμη της προσευχής

Την Παρασκευή 15 Απριλίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής στις 6.00μ.μ.θα τελεστεί η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και αμέσως μετά θα προβληθεί η ταινία "Γράμματα στο Θεό" Πρόκειται για μία νέα αμερικανική κινηματογραφική ταινία από χριστιανό παραγωγό, με θέμα τον παιδικό καρκίνο.
 Η ταινία ονομάζεται «Letters to God», («Γράμματα στον Θεό»).Το ‘Letters to God’, φέρνει στο προσκήνιο τη δύναμη της προσευχής και πώς η πίστη ενός αγοριού που έχει καρκίνο, φέρνει αλλαγές ζωές των γειτόνων του.Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η ταινία έχει ως πρωταγωνιστή τον Tanner McGuire στον ρόλο του Tyler Doherty, ενός 8χρονου αγοριού κτυπημένου από καρκίνο, που γράφει επιστολές προς τον Θεό κάθε μέρα, οι οποίες φτάνουν στα χέρια ενός ταχυδρόμου που αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα. 
Το cast αποτελείται από τους: Robyn Lively (‘Saving Grace’) ως μητέρα του Tyler, Jeffrey S. Johnson (‘CSI’), ως ο ταχυδρόμος και ως γείτονας, Ralph Waite από τους ‘The Waltons’, που έχασε και ο ίδιος ένα παιδί από καρκίνο.
Δείτε το τρέιλερ παρακάτω

"Τον καθένα από εμάς τον έχει αγγίξει το θέμα του καρκίνου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», δήλωσε ο Ντέιβιντ Νίξον, ένας από τους παραγωγούς των δημοφιλών χριστιανικών ταινιών στις ΗΠΑ.
 «Αλλά η πραγματική ιστορία είναι ότι αυτά τα μικρά γράμματα ήταν πραγματικά προσευχές, και αυτό είναι πραγματικά που θα ήθελα οι άνθρωποι να πάρουν μαζί τους φεύγοντας από τις αίθουσες ... ότι μπορείτε να έχετε μια επαφή με το Θεό και μπορεί να είναι τόσο απλό όσο όπως σα να Του γράφεις ένα γράμμα. "
letters-to-godcropped"Δεν μας ενδιαφέρει να φτιάχνουμε ταινίες, μας ενδιαφέρει να αγγίξουμε καρδιές με τις ταινίες που θα έχουν μια αξία λυτρωτική, που θα υπενθυμίζουν το ευαγγέλιο», είπε ο Νίξον. «Δεν θέλουμε να κάνουμε κατήχηση σε κανέναν, θέλουμε απλώς να πούμε απλές ιστορίες για τους χριστιανούς και πώς περνούν τις αντιξοότητες."


 



Recommended Post Slide Out For Blogger