Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

 


Για 12η συνεχή χρονιά ο Ιερός μας Ναός διοργανώνει σειρά λατρευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων με την ευκαιρία της Εορτής του προστάτου μας Αγίου Δημητρίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Κατά τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις θα τεθεί σε προσκύνηση τεάμάχιο τιμίου Λειψάνου του Αγίου μάρτυρος Νέστορος, από την Ιερά Μονή Αιμυαλών Δημητσάνας. Η υποδοχή θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 5.15μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ναού. Επίσης την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα μιλήσει ο Γέροντας Ανανίας Κουστένης, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στον πανηγυρικό Εσπερινό θα χοροστατήσει ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου θα προστεί της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ. Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον Ναό μας οΣεβασμ. Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας.



Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ομιλία θα πραγματοποιηθεί για νέους, εφήβους και νέους γονείς το Σάββατο 29 Οκτωβρίου με θέμα"Η χρήση των ηλεκτρονικών και κοινωνικών δικτύων". Η εβδομάδα του Αγίου Δημητρίου θα κλείσει με τη Νεανική Εκδήλωση αφιερωμένη στο Έπος του 40, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Το πλήρες πρόγραμμα των εορταστκών εκδηλώσεων έχει ως εξής.








Recommended Post Slide Out For Blogger