'Ενα χαμόγελο είναι πιο φωτεινό όταν φοριέται από πολλούς!!
Η τρίτη ομάδα της 8ης αποστολής επισκέπτεται τον Ζωολογικό Κήπο Entebbe Zoo και ξεκινάει τις πρώτες μέρες της Κατασκήνωσης με τα παιδιά του Λουγκουζί της Ουγκάντας.20 Αυγούστου 2019 .
Επιμέλεια- Βίντεο: Πανταζής Ανδρέας.Εγγραφείτε στο κανάλι μας. Κοινοποιήστε το βιντεάκι μας.Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα βιβλία των εκδόσεων Χρυσοπηγή

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα βιβλία των εκδόσεων Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσσότερα.Κάντε κλικ εδώ

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Μία νέα πρόταση! Ιεραποστολικά τετράδια για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας στην ΟυγκάνταΜε τη χάρη και την ευλογία του Θεού η Ιεραποστολική μας δράση συνεχίζει και επεκτείνεται.Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε για το σκοπό αυτό Ιεραποστολικά τετράδια με πανέμορφο  πολύχρωμο εξώφυλλο  με φωτογραφίες αλλά και σχέδια από τα πιο όμορφα χαμόγελα της Ουγκάντας : τα παιδιά, και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των  2 ευρώ από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια μας  για τη δημιουργία Δημοτικού Σχολείου και γυμνασίου στα χωριά Λουγκουζί και Μπουσούγκιου.Τα σπυράλ αυτά τετράδια θυμίζουν από το εξώφυλλό τους ακόμα πως «Άλλη χαρά δεν είναι πιο μεγάλη από τη χαρά που δίνεις»

Θα τα βρείτε στη δωροέκθεση «από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής.Τηλέφωνο επικοινωνίας 2295022228
 
Recommended Post Slide Out For Blogger