Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς.


Με ιεροπρέπεια, μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα, και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου  ενοριτών και ευλαβών προσκυνητών, τελέστηκε σήμερα Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου του και Πολιούχου της Ενορίας , η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.
Θυμίζουμε ότι στην Ενορία μας από τις 18 έως τις 28 Οκτωβρίου, πραγματοποιούνται οι λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ονομασία ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2015. 
Ο Σεβασμιώτατος κ. Γαβριήλ απευθυνόμενος στους πιστούς που είχαν κατακλύσει τον Ναό μας απευθύνθηκε με λόγους εμψυχωτικούς τονίζοντας την σπουδαιότητα της προτροπής του ευαγγελικού λόγου της μεταξύ μας αγάπης.
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Μίας αγάπης που κάνει τον άνθρωπο να ομοιάζει με τον Θεό, να χαριτώνεται από Αυτόν στην ζωή του, που καθιστά τους πιστούς ένα σώμα το οποίο βιώνει την αλήθεια της αγάπης και της εν Χριστώ ελευθερίας.



Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό μας φιλοξενείται η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Έλωνας, η οποία μεταφέρθηκε από το Λεωνίδιο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μανινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο στον Πειραιά και θα παραμείνει προς αγιασμό των ενοριτών μας και του πιστού λαού μας, μέχρι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 2.00 το μεσημέρι, οπότε και θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.










Recommended Post Slide Out For Blogger