Παύλος Μελάς -Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα.Νέα θεατρική παράσταση !!

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση :" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα".Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ .Τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, και στο Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Νεκτάριον τιμήσωμεν πιστοί .Ένα αφιέρωμα από τη Δευτέρα 6 έως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις εκδόσεις ΧρυσοπηγήΈνα πρόσωπο τόσο οικείο .Ένας Άγιος τόσο λαοφιλής και αγαπητός.Τόσο αγαπητός που σαν ακούς Νεκτάριος είναι σαν να ακούς το δικό σου όνομα.Αγαπήθηκε πολύ.Ίσως γιατί πόνεσε πολύ.
Η  σελίδα των "εκδόσεων Χρυσοπηγή" ετοίμασε και θα σας παρουσιάσει από τη Δευτέρα 6  έως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου μικρές στιγμές της ζωής του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του θαυματουργού.
Σαν μικρό κερί στην τιμή ενός μεγάλου Αγίου  και σαν  βακτηρία σε όλους εμάς τους αποσταμένους του βίου.
Recommended Post Slide Out For Blogger