Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ποιος νίκησε; Και τι σημασία έχει ;



Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου είχαμε μια μεγάλη γιορτή.Μια γιορτή που ούτε εμείς δεν περιμέναμε ότι θα πάει τόσο καλά.Μεγάλα παιδιά μαζί με τους μπαμπάδες έπαιξαν σε φιλανθρωπικό αγώνα  στο Γήπεδο της Χριστιανούπολης(απέναντι από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής) με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για Ελληνικές οικογένειες . Ένας αγώνας με πολύ καλή διάθεση και πολλές εκπλήξεις από τη πρώτη στιγμή του,και ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.Νίκησαν οι μπαμπάδες.!!Οι μικροί επιμένουν:τους αφήσαμε.Μοναδικές στιγμές !!
Στη λαχειοφόρο που ακολούθησε δώσαμε μπλούζες και αθλητικά παπούτσια και έτσι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.Μία όμορφη ιδέα που σας την προτείνουμε για το κατηχητικό η την ενορία σας.Λίγη σημασία έχει ποιος θα νικήσει.Για σκεφτείτε το!!
Ευχαριστούμε τους εμπνευστές του αγώνα : Νίκο Αγγελόπουλο και Χρήστο Καζαντζόγλου .Ακόμα για την σημαντική βοήθεια Γιώργο Αγγελόπουλο ,Γιάννη Κατσίκη και Πρόδρομο Καζαντζόγλου αλλά και όλα τα παιδιά που έπαιξαν με την καρδιά τους και έφυγαν πάλι κε την καρδιά τους γεμάτη.Πρώτα ο Θεός θα ο ξανακάνουμε!Να μας έχει ο Θεός γερούς!!









Recommended Post Slide Out For Blogger