+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποτολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Eπι 20 χρόνια φυλάει τους νεκρούς στρατιώτες στο έπος του 40!

Ο Γιώργος Μπάκος στους Βουλιαράτες Βορείου Ηπείρου, φροντίζει καθημερινά το στρατιωτικό νεκροταφείο...
Επί 20 χρόνια ο Γιώργος Μπάκος, ένας απλός, αλλά χαρισματικός άνθρωπος, φυλάει τους νεκρούς στρατιώτες στο έπος του 1940. Και τους είναι αφοσιωμένος. Φύλακας στο ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στους Βουλιαράτες, φροντίζει καθημερινά τα παλληκάρια, που,όπως λέει "δεν υπολόγισαν τίποτε και έδωσαν το αίμα τους για τη μάνα Ελλάδα".
Πηγή: Κάτοψη Άλλωστε ήταν από τους λίγους, που, μαζί με τον τότε βουλευτή της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" Παναγιώτη Μπάρκα, ανέδειξαν αυτό το νεκροταφείο. Στη συνέχεια, βέβαια, ενδιαφέρθηκαν και άλλοι, ώστε να πάρει τη σημερινή μορφή του
Recommended Post Slide Out For Blogger