+++ Πανηγυρίζει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός του Συνδέσμου Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 7.00μ.μ θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός ,ενώ την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Στις Ιερές Ακολουθίες θα χοροστατήσει και θα λειτουργήσει ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ.Νικόδημος. Το απόγευμα της Αγιονύμου ημέρας στις 5.30μ.μ., θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός, και η παράκληση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου . ενώ θα ακολουθήσει ομιλία για τηη ζωή του Ιερού Χρυσοστόμου .Κατά τη διάρκεια του μεθέορτου εσπερινού θα τεθεί σε προσκύνηση ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου που φυλάσεται στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου μας.+++ Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί θα όποιος μπορεί και θέλει να είναι στο Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής, στο Πολυδένδρι Αττικής με όσα εργαλεία κήπου διαθέτει ο καθένας ( τσουγκράνες, τσάπες,κλαδευτήρια) για την καθαριότητα του ευρύτερου χώρου της Μονής . Για την προσφορά του κόπου σας και της καρδιάς σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.+++ Ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου τη λειτουργία του το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Ετοιμάζονται τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραπέζια με υπέροχα δώρα και θαυμάσιες κατασκευές ,που περιμένουν τους επισκέπτες και προσκυνητές της Μονής .Αξίζει τα αναφέρουμε πως τα έσοδα από το παζάρι μας συμβάλουν στην ενίσχυση του ιεραποστολικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου !!+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Συγκινητικό βίντεο για τις μέλλουσες μητέρες που περιμένουν παιδί με σύνδρομο Down

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τίτλο «Αγαπητή μέλλουσα μαμά» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα παιδιά με Σύνδρομο Down ανέβηκε στο YouTube, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν οι μελλοντικοί γονείς, πως τα παιδιά με τη συγκεκριμένη γενετική πάθηση μπορούν να είναι ευτυχισμένα, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, με πάνω από 1.200.000 προβολές.

Συγκινητικό βίντεο για γυναίκες που περιμένουν παιδί με σύνδρομο Down
Το βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down , προσπαθεί να προσφέρει σιγουριά στους μελλοντικούς γονείς που μαθαίνουν ότι το παιδί τους έχει σύνδρομο Down.


Την ταινία δημιούργησε η εταιρεία Saatchi & Saatchi παρουσίαζει μια ομάδα 15 νεαρών ενηλίκων και παιδιών από όλη την Ευρώπη, με σύνδρομο Down.

Ο καθένας εξ αυτών στέλνει ένα σπαρακτικό μήνυμα σε μια μέλλουσα μητέρα που μόλις έμαθε ότι το παιδί της έχει τη συγκεκριμένη γενετική πάθηση.

Το βίντεο που μέχρι στιγμής έχει προβληθεί πάνω από 1 εκατομμύριο φορές, ξεκινά με την εξής δήλωση: Στις 9 Φεβρουαρίου λάβαμε αυτό το email από μια μέλλουσα μαμά. 'Περιμένω ένα μωρό. Ανακάλυψα ότι έχει σύνδρομο Down. Φοβάμαι: τι είδους ζωή θα έχει το παιδί μου;'».

Το μήνυμα συνεχίζει λέγοντας: «Σήμερα απαντάμε σε αυτή τη μαμά».

Στη συνέχεια δείχνει μια ομάδα νέων ανθρώπων με σύνδρομο Down, απευθυνόμενη στην μέλλουσα μαμά εξηγώντας της τι θα μπορεί να κάνει το παιδί της.

Λένε: «Αγαπητή μέλλουσα μαμά, μη φοβάσαι, το παιδί σου θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Θα μπορεί να σε αγκαλιάσει. Θα μπορεί να τρέξει προς το μέρος σου. Θα μπορεί να σου μιλήσει και να σου πει ότι σ' αγαπά».

Οι συμμετέχοντες που μιλούν σε διάφορες ευρωπαϊκές γλώσσες, συνεχίζουν: «Θα μπορεί να πάει στο σχολείο, όπως κάθε παιδί. Θα μπορεί να μάθει να γράφει. Και θα μπορεί να γράφει σε σένα».

Το βίντεο καταλήγει: «Μερικές φορές θα είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Σχεδόν αδύνατο. Αλλά έτσι δεν είναι για κάθε μητέρα; . Αγαπητή μέλλουσα μαμά, το παιδί σου μπορεί να είναι ευτυχισμένο. Όπως είμαι κι εγώ. Κι εσύ θα είσαι ευτυχισμένη».

Πηγή: Daily Mail
Recommended Post Slide Out For Blogger