. +++Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής Πολυδενδρίου Αττικής,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω. H ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Ακολουθία της Παρακλήσεως της Παναγίας . Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση . +++ Προετοιμάζουμε σιγά σιγά το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Συγκλόνισε η Τζέσυ Παπουτσή, περιγράφoντας τη «μάχη» της, με τον καρκίνο...


«Αν θες, Χριστέ μου να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δε θες... "
Συγκλονιστική ήταν η αφήγηση της Τζέσυς Παπουτσή στην εκπομπή «Μία», όταν μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιπέτεια υγείας που πέρασε και πώς κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.
 
 
 
 
 
πηγή : Τρομακτικό

«Εγώ πάντα από μικρή είχε τη δυνατότητα να επιλέξω, δηλαδή σηκωνόταν ο μπαμπάς μου την Κυριακή το πρωί κι έλεγε: «Εγώ πάω στην εκκλησία, όποιος θέλει έρχεται». Εγώ πίστευα πάντα. Όταν μου έτυχε αυτό, έκανα το σταυρό μου και είπα: «Αν θες, Χριστέ μου να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δε θες... Κι έτσι γύρισα και είμαι μια χαρά. Είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Αυτές είναι δοκιμασίες», είπε χαρακτηριστικά.
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger