Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Tι ευλογημένος τρόπος να ασκούνται οι επιστήμες!


Της κ.Στέλλας Δάλλα-Αναγνώστου
Tι ευλογημένος τρόπος να ασκούνται οι επιστήμες!  Ευλογημένο καταφύγιο που θά 'λεγε κι ο Κόντογλου αν ζούσε. Ο καθένας να προσφέρει τις υπηρεσίες του από καρδιάς, κι όλα να ξεκινούν και να τελειώνουν με προσευχή. Σαν να μοσχοβόλησε λιβάνι κι απλώθηκε παντού.  Μου θυμίζει έντονα την πρώτη εκκλησία, τους πρώτους εκείνους χριστιανούς. ΄Οχι μόνον το φαγητό τους, όλα ήταν αγάπη. Η αγάπη απλωνόταν παντού και   χρωμάτιζε τα πάντα. Έτσι και στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Λουγκουζί. Η αγάπη άνοιξε τα φτερά της κι αγκάλιασε τα πάντα.
 Και τις σοδειές και τους κήπους, και το ιατρείο και τα παιδιά και τις ψυχές.  Μακάρι κάθε χρόνο να μεγαλώνουν αυτά τα φτερά και να σκέπουν όλο και πιο πολλά. Κι ας δίνει την ευλογία του ο Θεός, σ' αυτήν τη μικρή γωνιά της γης ν΄ ανθίζει και να δυναμώνει αυτή η νέα "πρώτη εκκλησία".  Αμήν. Στέλλα.
 
'Eνα μικρό σχόλιο που μας έστειλε η κ.Στέλλα Δάλλα-Αναγνώστου με αφορμή τη δημοσίευση της είδησης για τη λειτουργία του μικρού μας ιατρείου στο Λογκουζί της Ουγκάντας.Την ευχαριστούμε πολύ.Ο Θεός να την ευλογεί.
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger