Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Σάββατο της προσφοράς και της αγάπης


Σάββατο  14 Νοεμβρίου γύρω στις 11.00π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Τα παιδιά των κατηχητικών με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων με καλλιτεχνική φλέβα  και η κ.Βίκυ Γεωργίου  και Πέννυ Μανιάτη έχουν έρθει από νωρίς για να τακτοποίησουν  το χώρο.Σήμερα η μέρα για τα κατηχητικά μας θα είναι όλο εκπλήξεις .

Τι  θα κάνουμε σήμερα.Έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε μικρά Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δένδρο από πηλό  που θα  διατεθούν σε  ένα ή περισσότερα Χριστουγεννιάτικα  παζάρια με σκοπό να ενισχυθεί  το φιλανθρωπικό έργο της Μονής .

Σε λίγο άρχισαν να καταφτάνουν τα παιδιά και ήταν πολλά.Ένα υπέροχο μελλίσι με φωνές και χαμόγελα.Όμως και οι γονείς τους ήταν κοντά ώστε και εκείνοι να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό Χριστουγεννιάτικο πανηγυράκι μας.

Τα χεράκια των παιδιών με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία έκοβαν με υπομονή και έφτιαχναν με φαντασία τις πιο όμορφες κατασκευές.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με το μικρό ή τον μεγάλο τρόπο στην προσφορά αυτή.Ευχαριστούμε τις κυρίες: Βίκυ Γεωργίου ,Ξένη Νικολοπούλου και κ.Παπαρούπα για την προφορά και την αγάπη τους .Το 1ο Σάββατο δημιουργίας μας ένωσε και πάλι σε μία μικρή γιορτή.Αυτή της προσφοράς και της αγάπης .Και του χρόνου να είμαστε καλά.!!!










Recommended Post Slide Out For Blogger