.+++Την Τρίτη 19 Μαίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++ Την Τετάρτη 20 Μαίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,ο εσπερινός της Αναλήψεως .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής την Πέμπτη 21 Μαίου στις 7.00π.μ. με την ευκαιρία των εορτών της Αναλήψεως και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Μαίου , με την ευκαιρία των εορτών της Αποδόσεως του Πάσχα και της Αναλήψεως αντιστοίχως .Οι ακολουθίες θα ξεκινήσουν στις 7.15 π.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Φτιάξε το τέλειο φυσικό καθαριστικό για τα τζάμια!

bb5a72a33c986a1c94beea196131eb4e_L  

Μία από τις πιο δύσκολες δουλειές του σπιτιού είναι το καθάρισμα των τζαμιών!
Πολλές από εμάς χρησιμοποιούμε τα καθαριστικά που υπάρχουν στο εμπόριο σε αφθονία. Εμείς όμως θα σας προτείνουμε να φτιάξετε φυσικό καθαριστικό με προϊόντα που έχετε μέσα στην κουζίνα σας.
Πηγή : Διακόνημα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άσπρο ξύδι ή να φτιάξετε ένα διάλυμα από ξύδι, λεμόνι και νερό. Μια ενδεικτική δοσολογία είναι 2-3 φλιτζ. νερό, 1/3 του φλιτζ. ξύδι και τον χυμό από μισό λεμόνι. Βάλτε έπειτα το διάλυμα σε ένα δοχείο με ψεκαστήρα και ψεκάστε τα τζάμια. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε! Κάνει καταπληκτική δουλειά.
Πηγή: mothersblog.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger