.Tην Τετάρτη 27 Μαίου στις 6.00μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού,το μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και θα ακολουθήσει ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου Σπυρίδωνος Βασιλάκου με θέμα : Άγιος ΠαπαΔημήτρης Γκαγκαστάθης+++Οι Ιερές ακολουθίες του Τριημέρου της Πεντηκοστής θα τελεσθούν στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με το ακόλουθο πρόγραμμα : Σάββατο 30 Μαΐου (Ψυχοσάββατο) : 7.00π.μ.Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί τρισάγιο για τους κεκοιμημένους και θα διαβασθούν τα κόλυβα Κυριακή 31 Μαΐου (Πεντηκοστής) : 6.45π.μ.Ακολουθία του Μεσονυκτικού,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεσθεί ο εσπερινός της Γονυκλισίας. Δευτέρα 1 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) 7.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. +++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ενισχύστε την ιεραποστολική μας προσπάθεια .Αγοράζοντας μικρά δώρα προσφέρετε μεγάλη βοήθεια.


Η ιεραποστολική διακονία  της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα με τη χάρη του Θεού και τη δική σας βοήθεια και συμβολή συνεχίζεται και φέρνει καρπούς.
Σε όλη αυτή τη δραστηριότητα προσπαθούμε με  νέους τρόπους κάθε φορά να μπορέσουμε  να ενισχύσουμε τη διακονία μας .Για το σκοπό αυτό, αυτή τη φορά διαθέτουμε προς πώληση  από την Ιεραποστολική μας ομάδα δύο ακόμη  είδη -μικρά δώρα ,τα έσοδα των οποίων ενίσχύουν την προσπάθειά μας αυτή.
Τα είδη μας αυτά είναι :
1.Εικόνα Αγίου Σπυρίδωνος του Λουγκουζί- Διαστάσεις 22cm  Χ16 cm-Τιμή  : 5 ευρώ
 
 
Η εικόνα αυτή αγιογραφήθηκε από τον π.Γιούρυ Μπίου και παρουσιάζει τον Άγιο Σπυρίδωνα  να βρίσκεται ανάμεσα σε παιδιά και ιθαγενείς της Ουγκάντας.Η πρωτότυπη εικόνα φυλάσσεται στο Ναό του Αγίου που δημιουργήθηκε με την μέριμνα της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο χωριό Λουγκουζί της Ουγκάντας και αποτελεί το κέντρο μιας ολόκληρης Ορθόδοξης κοινότητος.
 
2. Μπρελόκ με τον Άγιο Σπυρίδωνα -Τιμή 1 ευρώ


Ένα μικρό και καλαίσθητο μπρελόκ που θυμίζει την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος που δημιουργείται στην Ουγκάντα.

Η αποστολή τους μπορεί να γίνει μετά από τηλεφωνική παραγγελία στον αριθμό 22950222282295022228 ή στο email : ekdoseisxrysopigi@yahoo.gr

Στο κόστος της αποστολής προστίθενται και τα ταχυδρομικά έξοδα.
Για τη συνεχή βοήθεια και συμβολή σας ...ευχαριστούμε  πολύ.
Recommended Post Slide Out For Blogger