+++ Την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Παράκληση της Παναγίας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Δεκαπενταύγουστος 2026 στη Χρυσοπηγή !! Κάθε απόγευμα του Δεκαπενταυγούστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και η Παράκληση της Παναγίας .Αμέσως μετά θα πραγματοποιείται ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση .Θέμα των φετινών συναντήσεων : Οι Άγιοι και τα προβλήματα της ζωής μας .Απαντήσεις από τη ζωή και τη διδασκαλία των Αγίων σε καθημερινά θέματα της ζωής (άγχος,απώλειες,ασθένεια,θλίψη ,θυμός,κ.λ.π) +++ Κάθε απόγευμα του Δεκαπενταυγούστου στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι θα τελείται στις 7.00μ.μ. η Παράκληση της Παναγίας .

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Ανάσταση 2018 στο Λουγκουζί της Ουγκάντας .Κριστό Αζούκιτε !!



Με χάρη Θεού ανάμεσα σε αγγελικές φωνές εορτάσθηκε και φέτος το Πάσχα στο χωριό λουγκουζί.Χρώματα ,εικόνες, κεριά, ψαλμοί σε ένα ατέλειωτο αναστάσιμο πανηγύρι.Ο π.Γεώργιος Νυόμπι, η καρδιά της ενορίας και οι πιστοί που τον κυκλώνουν εόρτασαν και φέτος το Πάσχα με πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου.Και μετά σε ένα κοινό τραπέζι χαράς εόρτασαν και χάρηκαν με χορούς από την Ελλάδα και την Ουγκάντα.
Ευχαριστίες μόνο στο Θεό ,στον Αγιο Σπυρίδωνα ,τους πιστούς του Λουγκουζί αλλά και τους Έλληνες που από το υστερημά τους κρατούν αναμένη την ελπίδα της Ορθοδοξίας στην Ουγκάντα.Κριστό Αζούκιτε,





















Recommended Post Slide Out For Blogger