Παύλος Μελάς -Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα.Νέα θεατρική παράσταση !!

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση :" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα".Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ .Τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, και στο Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Το πρώτο ιεροραφείο στο Ρουμπάλλε της Ουγκάντας είναι γεγονός!!Μία ακόμη ευλογία του Θεού ζούμε από τις φωτογραφίες που στέλνει ο π.Αριστοτέλης Ασήμουε από το Ρουμπάλλε της Ουγκάντας .
Ο π.Αριστοτέλης όσο ήταν στην Ελλάδα έμαθε να ράβει ιερατικές στολές κοντά στην κ.Άννα Νίκα.Κατεβαίνοντας στην Ουγκάντα και βλέποντας τις μεγάλες ανάγκες του τόπου ξεκίνησε να ράβει αρχικά στολές για τα παπαδάκια της ενορίας του.
Κοντά του η αδελφή του Kωσταντίνα και η πρεσβυτέρα Μαγδαληνή που ξεκίνησαν να ράβουν και να μαθαίνουν κοντά του .Το αποτέλεσμα μοναδικό παρ όλη την αντικειμενική δυσκολία του τόπου.
Χίλιες ευχές και ευλογίες από Θεού στην υπέροχη διακονία αυτών των ανθρώπων .Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους αγιάζει.Είμαστε ευγνώμονες .
Recommended Post Slide Out For Blogger