Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Το πρώτο ιεροραφείο στο Ρουμπάλλε της Ουγκάντας είναι γεγονός!!Μία ακόμη ευλογία του Θεού ζούμε από τις φωτογραφίες που στέλνει ο π.Αριστοτέλης Ασήμουε από το Ρουμπάλλε της Ουγκάντας .
Ο π.Αριστοτέλης όσο ήταν στην Ελλάδα έμαθε να ράβει ιερατικές στολές κοντά στην κ.Άννα Νίκα.Κατεβαίνοντας στην Ουγκάντα και βλέποντας τις μεγάλες ανάγκες του τόπου ξεκίνησε να ράβει αρχικά στολές για τα παπαδάκια της ενορίας του.
Κοντά του η αδελφή του Kωσταντίνα και η πρεσβυτέρα Μαγδαληνή που ξεκίνησαν να ράβουν και να μαθαίνουν κοντά του .Το αποτέλεσμα μοναδικό παρ όλη την αντικειμενική δυσκολία του τόπου.
Χίλιες ευχές και ευλογίες από Θεού στην υπέροχη διακονία αυτών των ανθρώπων .Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους αγιάζει.Είμαστε ευγνώμονες .
Recommended Post Slide Out For Blogger