Δεκαπενταύγουστος στη Χρυσοπηγή +++ Καθημερινά στις 6.30μ.μ. από στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, τελείται η Ακολουθία του εσπερινού και η η Ιερά Παράκληση στην Παναγία μας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι +++ Πανηγυρίζει την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2025 με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου η Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Η φετινή πανήγυρις θα έχει μία ιδιαίτερη λαμπρότητα, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να τίθενται καθόλη τη διάρκεια της Πανηγύρεως Ιερά Λείψανα των Αγίων Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου και Ιωάννου του Χρυσοπστόμου.Σε λίγες μέρες το αναλυτικό πρόγραμμα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής - Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Δραστηριοτήτων Φεβρουαρίου 2020



Σάββατο  1  Φεβρουαρίου 7.00π.μ.-8.30π.μ. (Ακολουθία  του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .
Κυριακή  2  Φεβρουαρίου  (Υπαπαντή  του Κυρίου  ) 6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 7.00μ.μ Υποδοχή και στη συνέχεια προσκύνησις του Τεμαχίου της Τιμίας Κάρας  του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου από την Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Σαντορίνης.Στη συνέχεια θα τελεσθεί η Ιερά Παράκλησις του Αγίου,  του εσπερινού του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Η καθιερωμένη εσπερινή ομιλία δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Σάββατο  8  Φεβρουαρίου 7.00π.μ.-8.30π.μ. (Ακολουθία  του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .
Κυριακή  9  Φεβρουαρίου  ( Τελώνου και Φαρισαίου –Αρχή Τριωδίου ) 6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Δευτέρα   10 Φεβρουαρίου ( Αγίου Χαραλάμπους)  7.00π.μ.-8.30π.μ. Ακολουθία  του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .
Τετάρτη  12  Φεβρουαρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και  παράκληση της Παναγίας.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα. Ακολουθεί το Ιερό Απ όδειπνο.
Σάββατο 15  Φεβρουαρίου  7.00π.μ.-8.30π.μ.Ακολουθία  του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .
Κυριακή  16  Φεβρουαρίου  ( Ασώτου ) 6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού  , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Τρίτη  18 Φεβρουαρίου 9.15 μ.μ. Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας -Νυχτερινή Θεία Λειτουργία) 
Τετάρτη  19  Φεβρουαρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και  παράκληση της Παναγίας.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα. Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Σάββατο 22  Φεβρουαρίου   7.00π.μ.-9.00π.μ. (Ψυχοσάββατο)Ακολουθία  του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .Αμέσως μετά την ακολουθία θα ψάλουμε Τρισάγιο για τους κεκοιμημένους και θα διαβαστούν τα κόλυβα.
Κυριακή  23  Φεβρουαρίου  (Απόκρεω-Πολυκάρπου επισκόπου Σμύρνης) 6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού , του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Αμέσως μετά στο Αρχονταρίκι θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα με θέμα : Αγία Φιλοθέη – η Κυρά των Αθηνών,Ομιλήτρια η Φιλόλογος κ.Τρισεύγενη Καπράνου
Τετάρτη  26  Φεβρουαρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και  Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου .Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα. Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Σάββατο 29  Φεβρουαρίου  7.00π.μ.-8.30π.μ.Ακολουθία  του Όρθρου και Θεία Λειτουργία .
Recommended Post Slide Out For Blogger