Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Πανήγυρις Ιερού παρεκκλησίου Εισοδίων της Θεοτόκου (ημέρα 3η)

Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού ολοκληρώνεται  σήμερα το τριήμερο της πανηγύρεως του Ιερού Παρεκκλησίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι

Χθές Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 6.00μ.μ. τελέσθηκε η ακολουθία του  Πανηγυρικού εσπερινού.Σήμερα το πρωί  Δευτέρα 21 Νοεμβρίου  τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία λειτουργία.

Στις Ιερές ακολουθίες χοροστάτησε και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.Ευσέβιος,ενώ το θείο λόγο  κήρυξε ο Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Εφραίμ παναούσης .Πλήθος προσκύνητων ήρθαν στην Ιερά μονή ήρθαν να αποδώσουν τιμή στην Παναγία και να συμπροσευχήθούν.

Το απόγευμα της σημερινής ημέρας στις 5.30μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του μεθέορτου εσπερινού και η παράκληση του Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία. Στις Ιερές ακολουθίες τίθεται σε προσκύνηση Ιερό λείψανο του Αγίου Νεκταρίου που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή.

Ακόμη στο χώρο του Αρχονταρικίου θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι για την ενίσχυση της φιλανθρωπίας και της Ιεραποστολής της Ιεράς Μονής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους διακονητές που βοήθησαν για την επιτυχία και της φετινής Πανηγύρεως .






Recommended Post Slide Out For Blogger