.+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 7.15 π.μ. . με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού.+++Σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 6.00μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα ψαλλεί ο Μεγάλος Κανόνας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι .+++ Σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 6.30μ.μ. στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, θα ψαλλεί ο Μεγάλος Κανόνας

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόστιμο επιβάλλει η Ρωσία σε όσους βεβηλώνουν ναούς

Με στόχο να συνεχισθεί η ισορροπία ανάμεσα στους Ρώσους πολίτες των τριών διαφορετικών δογμάτων και να προληφθούν απρόβλεπτες καταστάσεις...η Δούμα προωθεί σχετικό νόμο.
 


Πηγή: Τρομακτικό


Το σχέδιο νόμου προβλέπει πως όσοι προσβάλουν δημόσια τα "πιστεύω" θα τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο 7.500 Ευρώ, ή 200 ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας, ενώ για τις ακραίες παραβάσεις προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία έτη. Πιο σκληρές θα είναι οι ποινές για όσους βεβηλώσουν χώρους λατρείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρόστιμο θα φτάνει τις 12.500 Ευρώ, η υποχρεωτική κοινωνική εργασία τις 400 ώρες και η ποινή φυλάκισης μέχρι πέντε έτη.
Recommended Post Slide Out For Blogger