+++Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Προετοιμάζουμε σιγά σιγά το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Οι γονείς απέναντι στους εφήβους .


 
Ενδιαφέρουσα ομιλία του πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Δορμπαράκη στην Ιερά Μονή
Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο αρχονταρίκι της Μονής
μετά τη Θεία Λειτουργία. Ο π.Γεώργιος  με το μεστό και πατερικό του λόγο,αναφέρθηκε στις σχέσεις των γονιών με τα έφηβα παιδιά τουςκαι πρότεινε τρόπους που άντλησε από την Ορθόδοξη παράδοσή μας για την κατανόηση ,την προσέγγιση και την επίλυση των προβλημάτων των εφήβων.Την όμορφη εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος προσκυνητών.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον π.Γεώργιο γι αυτήν την όμορφη ευκαιρία που βοήθησε όλους να δούν με την ορθόδοξη ματιά ένα θέμα  που απασχολεί πολύ τις Ελληνικές οικογένειες.


 
 
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger