.+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 7.15 π.μ. . με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού.+++Σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 6.00μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα ψαλλεί ο Μεγάλος Κανόνας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι .+++ Σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 6.30μ.μ. στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, θα ψαλλεί ο Μεγάλος Κανόνας

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Συνταγή για μοναδικό παστέλι από τα χεράκια σας!

          

378ae20214bfe7cff59268adc023ecf3_LΈνα από τα πιο υγιεινά σνακ που μπορούμε να προσφέρουμε στο παιδί μας χωρίς να σκεφτούμε τη ζάχαρη, είναι το παστέλι.
Τόσο το μέλι όσο και το σουσάμι θα χαρίσουν και ενέργεια στο παιδί αλλά είναι πλούσιο και σε θρεπτική αξία. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή για σπιτικό και υγιεινό παστέλι!
ΥΛΙΚΑ
- Μισό κιλό σουσάμι
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 με 3 κουταλιές σούπας μέλι
- Λαδόκολλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πηγή Διακόνημα
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το σουσάμι με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Έπειτα ρίχνουμε το μέλι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου ομογενοποιηθούν τα υλικά. Σε ένα κομμάτι λαδόκολλα ρίχνουμε το μίγμα και το καλύπτουμε με ένα ακόμη κομμάτι, το ισιώνουμε όσο λεπτό το θέλουμε με πλάστη. Περιμένουμε μόνο 2 με 3 λεπτά και το κόβουμε σε κομμάτια. Αφού κρυώσει τα διατηρούμε σε ένα κουτί ζαχαροπλαστικής.
Πηγή:mothersblog.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger