.+++Την Τρίτη 19 Μαίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++ Την Τετάρτη 20 Μαίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,ο εσπερινός της Αναλήψεως .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής την Πέμπτη 21 Μαίου στις 7.00π.μ. με την ευκαιρία των εορτών της Αναλήψεως και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Μαίου , με την ευκαιρία των εορτών της Αποδόσεως του Πάσχα και της Αναλήψεως αντιστοίχως .Οι ακολουθίες θα ξεκινήσουν στις 7.15 π.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Υποστολή της τουρκικής σημαίας φέρνει γενικό ξεσηκωμό -Τουρκία:«Έπρεπε να τον σκοτώσουν όπως τον Σολωμού».


Υποστολή της τουρκικής σημαίας φέρνει γενικό ξεσηκωμό -Τουρκία:«Έπρεπε να τον σκοτώσουν όπως τον Σολωμού»
Κωνσταντινούπολη

Διαδηλώσεις εθνικιστών σε ολόκληρη την Τουρκία προκάλεσε η υποστολή της τουρκικής σημαίας από μασκοφόρο διαδηλωτή σε στρατόπεδο της αεροπορίας, στο Ντιγιάρ Μπακίρ.
Μάλιστα βουλευτής του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (MHP) έφθασε στο σημείο να δηλώσει ότι η περίπτωση έπρεπε να τύχει χειρισμού όπως στη δολοφονία του Ελληνοκύπριου Σολωμού Σολωμού.
Πηγή ενοριακή ζωή
«Όπως έγινε στην Κύπρο όταν Ε/κ διαδηλωτής προσπάθησε να κατεβάσει την τουρκική σημαία από τον ιστό(Σολωμός Σολωμού), το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και στο Ντιγιάρμπακιρ» δήλωσε ο Αχμέτ Ντουράν Μπουλούτ.

«Κατεβάζουν την σημαία μέσα από το στρατόπεδο και ο στρατός δεν βγάζει άχνα, οι αξιωματικοί δεν βγάζουν άχνα, οι διοικητές δεν βγάζουν άχνα. Εκείνη η σημαία είναι η τιμή των Τούρκων. Εκείνη τη σημαία ένας Ε/κ προσπάθησε να την κατεβάσει και τον έριξαν με μια μόνο σφαίρα. Έπρεπε οι Τούρκοι στρατιώτες να ρίξουν με μια σφαίρα και σ' εκείνο το κάθαρμα που κατέβασε την τουρκική σημαία στο Ντιγιάρμπακιρ», είπε ο ακροδεξιός βουλευτής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού, τη σημαία κατέβασε έφηβος 14 -15 ετών, στη διάρκεια επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει μεταξύ στρατού και διαδηλωτών.
Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, σύμφωνα με δηλώσεις στρατιωτικών, οι στρατιώτες επέδειξαν ευαισθησία και δεν πυροβόλησαν το παιδί. Έριξαν μόνο δύο προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα.
Πορείες διαμαρτυρίας έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, την Προύσα, στα Άδανα και σε πολλές άλλες πόλεις της Τουρκίας.
Η πολιτική ηγεσία καταδίκασε την ενέργεια.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Εσωτερικών ξεκίνησε έρευνα.
«Δεν μας ενδιαφέρει που είναι παιδί», είπε ο κ. Ερντογάν. «Όποιο και να’ναι το τίμημα, θα το πληρώσουν και εκείνοι που το έστειλαν και ο ίδιος».
«Δεν είναι δυνατόν», πρόσθεσε, «να μείνουμε σιωπηλοί στην επίθεση ενάντια την ιερή μας σημαία».
Την υποστολή της τουρκικής σημαίας καταδίκασε με γραπτή του ανακοίνωση και ο Τούρκος Πρόεδρος, Αμπτουλάχ Γκιούλ, ο οποίος απηύθυνε έκκληση προς όλους να συμπεριφέρονται υπεύθυνα και να αποφεύγουν τις προκλήσεις και τις επιθέσεις.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσάρογλου, καταδίκασε την ενέργεια και τη χαρακτήρισε απαράδεκτη.
Ακόμη και τα δύο φιλοκουρδικά κόμματα ανακοίνωσαν ότι δεν ενθαρρύνουν αυτού του είδους τις ενέργειες, ούτε όμως και θεωρούν σωστό να ξεκινήσει εκστρατεία λιντσαρίσματος, με αφορμή το περιστατικό.






 

Πηγή:  philenews.com
Recommended Post Slide Out For Blogger