+++ Την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, η ακολουθία του εσπερινού και η παράκλησ του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 7.00π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου . +++ Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 7.15 π.μ.με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου . +++ Ξεκινούν και πάλι μετά τη διακοπή των ημερών του Αγίου Πάσχα οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. Την πέμπτη 23 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και θα ακολουθήσει η πρώτη ομιλία από τον αρχιμανδρίτη π.Εφραίμ Παναούση .

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Και αυτό θα περάσει…


Μια φορά κι έναν καιρό στα βάθη της ανατολής, ο Μέγας Άρχοντας  κάλεσε όλους τους σοφούς της αυτοκρατορίας του και διέταξε:
- Επινοήστε για μένα μια φράση, η οποία θα με γαληνέψει… Όταν θα είμαι θλιμμένος να μου φέρνει χαρά, ενώ τις στιγμές ευτυχίας να μου προξενεί λύπη.
 Δεν πρέπει να είναι μεγάλη αυτή η ρήση, γιατί θέλω πάντα να την έχω μαζί μου.
Μετά από τρεις μέρες και τρεις νύχτες, οι σοφοί προσέφεραν στον Άρχοντα ένα δαχτυλίδι, στο οποίο ήταν χαραγμένες αυτές οι λέξεις:
«Και αυτό θα περάσει».

Recommended Post Slide Out For Blogger