Δεκαπενταύγουστος στη Χρυσοπηγή +++ Καθημερινά στις 6.30μ.μ. από στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, τελείται η Ακολουθία του εσπερινού και η η Ιερά Παράκληση στην Παναγία μας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι +++ Πανηγυρίζει την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2025 με την ευκαιρία της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου η Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Η φετινή πανήγυρις θα έχει μία ιδιαίτερη λαμπρότητα, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να τίθενται καθόλη τη διάρκεια της Πανηγύρεως Ιερά Λείψανα των Αγίων Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου και Ιωάννου του Χρυσοπστόμου.Σε λίγες μέρες το αναλυτικό πρόγραμμα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ιεραποστολή: Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει !!



Μία ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πουδενδρίου Αττικής.Μία εκδήλωση που αφορούσε την Ιεραποστολή και ουσιαστικά έκλεινε τον κύκλο της χειμερινής δραστηριότητας στην Ελλάδα ,για να ανοίξει έναν καινούργιο αυτόν της 7ης αποστολής στην Ουγκάντα.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία η Χριστίνα Σεφερλή με τη βοήθεια της κινημαογραφικής ματιάς του Γιώργου Αγγελόπουλου, ετοίμασε γράφοντας το σενάριο και κάνοντας τον σχεδιασμό ενός  ντοκυμαντέρ για την Ορθόδοξη ιεραποστολή στην Ουγκάντα.
Στο ντοκυμαντέρ αυτό μίλησαν ιερείς που διακονούν στην Ιεραποστολή στο Λουγκουζί αλλά και εθελοντές που εργάζονται  και διακονούν στην ιεραποστολή.Κι όλα αυτά με ταξίδια εικόνων,παιδιών και ατέλιωτης χαράς.
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη γιορτή μας .συγκινήθηκε και χάρηκε με όλα όσα  καλά έχει στην καρδιά της η Αφρική και τα μοιράζεται σε όσους θέλουν .
Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην πργματοποίηση και δημιουργία της εκδηλώσεώς μας.Καλή αντάμωση το σεπτεμβριο.Ευχηθείτε για την πορεία και επιτυχία της 7ης αποστολής μας στην Ουγκάντα.


Recommended Post Slide Out For Blogger