.+++Την Τρίτη 19 Μαίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++ Την Τετάρτη 20 Μαίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,ο εσπερινός της Αναλήψεως .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής την Πέμπτη 21 Μαίου στις 7.00π.μ. με την ευκαιρία των εορτών της Αναλήψεως και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Μαίου , με την ευκαιρία των εορτών της Αποδόσεως του Πάσχα και της Αναλήψεως αντιστοίχως .Οι ακολουθίες θα ξεκινήσουν στις 7.15 π.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ο γιατρός Κώστας Σπερδούλης στα παιδιά του Ελεώνα


Το Σάββατο  16 Φεβρουαρίου είχαμε μία ιδιαίτερη παρουσία στην κοινότητα κράτησης νέων στον Ελεώνα Θηβών .Ο καρδιολόγος Κώστας Σπερδούλης στο πλαίσιο  διακονίας της ομάδος "από καρδιάς" , μίλησε στα παιδιά για τις πρώτες βοήθειες και την λειτουργία της καρδιάς. Αναφέρθηκε σε μικρές αλλά σημαντικές  γνώσεις που μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός ανθρώπου !!

Ο γιατρός είχε ετοιμάσει έντυπο υλικό και το μοίρασε στα παιδιά .Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με το θέμα,αλλά και με τους τρόπους που μπορεί κάποιος να προστατέψει την καρδιά του.
Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του κέντρου για τη συνεργασία με την ομάδα μας   αλλά και το γιατρό  γι αυτήν τη σημαντική παρουσία και διακονία σε αυτά τα παιδιά που δίνουν τη μάχη τους με την ποινή και τις ουσίες
Recommended Post Slide Out For Blogger