Η πιο όμορφη μέρα .Καινούργια παράσταση για την ΕΟΚΑ.Δείτε το βίντεό μας.Παρακαλούμε κοινοποίηστε το.

"Η πιο όμορφη μέρα "Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων (1955-2015) από τον αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, η ομάδα του θεατρικού τμήματος της φιλανθρωπικής ομάδος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει το θεατρικό έργο:"Η πιο όμορφη μέρα»την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 7.00.μ.μ.στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης,οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου στην Πεύκη.Είσοδος ελεύθερη Ο σκοπός της παράστασης είναι : να ενισχυθεί η φιλανθρωπική δραστηριότητα της Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ελλάδα και την Αφρική.Φιλοξενία από τον ΠΕΑΠ Δήμου Πεύκης με τη συνδρομή των μελών του club savoir vivre της σχολής χορού Springs! Σας περιμένουμε !!Δείτε το βίντεό μας.Παρακαλούμε κοινοποίηστε το.

Posted by εκδόσεις Χρυσοπηγή on Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων (1955-2015) από τον αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, η ομάδα του θεατρικού τμήματος της φιλανθρωπικής ομάδος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει το θεατρικό έργο:"Η πιο όμορφη μέρα»την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 7.00.μ.μ.στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης,οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου στην Πεύκη.Είσοδος ελεύθερη Ο σκοπός της παράστασης είναι να ενισχυθεί η φιλανθρωπική δραστηριότητα της Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ελλάδα και την Αφρική.Συνδιοργάνωση :ΠΕΑΠ και Σχολή Χορού Springs Λ. Ειρήνης 29 Πεύκη

Αυτήν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού ενώ στη συνέχεια η παράκληση της Παναγίας .ακολουθεί ομιλία πάνω σε Πατερικά κείμενα και το Ιερό Απόδειπνο.

Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου , οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι που αφορούν την ερμηνεία και ανάλυση του 12ου κεφαλαίου της προς Ρωμαίους επιστολής του Αποστόλου ΄Παύλου στις 7.30μ.μ.Στις 6.45μ.μ.τελείται η ακολουθία του εσπερινού.

Προμηθευτείτε και φέτος δωρεάν (για δεύτερη χρονιά ) από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής έναν από τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής. Στους κουμπαράδες αυτούς μπορείτε αν θέλετε ,να καταθέτετε τον οβολό σας ,για τους σκοπούς της Ιεραποστολής της Μονής μας στην Ουγκάντα και στη διακονία στα χωριά Λουγκουζί και Μπουσούγκιου. Η συλλογή των κουμπαράδων θα γίνει τον Ιούνιο του 2016 πριν δηλαδή την 5η αποστολή που πρώτα ο Θεός θα πραγματοποιήσει η Μονή μας στην Ουγκάντα..Για τη μικρή ή τη μεγαλύτερη συμβολή σας ευχαριστούμε "από καρδιάς" πολύ.Διάθεση κουμπαράδων και πληροφορίες από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής (π.Εφραίμ Παναούσης).

Διαβάστε το τέλος των αναρτήσεων το πρόγραμμα των ακολουθιών και των δραστηριοτήτων στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.

Διαβάστε σήμερα..

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

Μικρό Άγιον ¨Ορος.....

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 6.30μ.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και  η Παράκληση της Παναγίας.Αμέσως μετά θα προβληθεί ένα αφιέρωμα με τίτλο:Μικρόν Άγιον Όρος .
Recommended Post Slide Out For Blogger