+++Δεκαπενταύγουστος 2026 στη Χρυσοπηγή. Κάθε απόγευμα του Δεκαπενταυγούστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού και η Παράκληση της Παναγίας .Αμέσως μετά θα πραγματοποιείται ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση .Θέμα των φετινών συναντήσεων : Οι Άγιοι και τα προβλήματα της ζωής μας .Απαντήσεις από τη ζωή και τη διδασκαλία των Αγίων σε καθημερινά θέματα της ζωής (άγχος,απώλειες,ασθένεια,θλίψη ,θυμός,κ.λ.π)

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Για σένα που πονάς Μητροπ.πρ.Πειραιώς κ.Καλλινίκου

To πρόβλημα του πόνου συγκινεί πάντοτε την καρδιά μου.Νιώθω πολλή συμπάθεια σε κάθε πονεμένο.Έχω και εγώ περάσει πολλές δοκιμασίες και πολύ πόνο στη ζωή.
Θα ήθελα να σταθώ δίπλα σε κάθε πονεμένη καρδιά.Να μπορούσα να σπογγίσω πονεμένα δάκρυα.Να μπορούσα να ανακουφίσω και να παρηγορήσω πονεμένους ανθρώπους .Σε όλη την πτωχή ποιμαντική μου διακονία προσπάθησα πάντα με ειλικρίνεια και αγάπη να σταθώ δίπλα σε πονεμένους ανθρώπους.
Αυτή η εσωτερική μου συμπάθεια  με παρακίνησε και τώρα στα βαθιά γεράματα ,να γράψω λίγα λόγια αγάπης και παρηγοριάς σε αυτούς οι οποίοι με οποιοδήποτε τρόπο τραυματίζονται στην πορεία της ζωής.(από τον πρόλογο του νέου βιβλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ.Καλλινίκου.Για σένα που πονάς.Ζητήστε το σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία .Τιμή 7 ευρώ.
Recommended Post Slide Out For Blogger