Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής


† ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ. 23 Δεκεμβρίου «Μνήμη πάντων τῶν ἀπ᾿ αἰῶνος Θεῷ εὐαρεστησάντων ἀπὸ ᾿Αδὰμ ἄχρις ᾿Ιωσὴφ τοῦ μνήστορος τῆς ὑπεραγίας Θεοτόκου· ὁμοίως καὶ τῶν προφητῶν καὶ προφητίδων, »6.30π.μ.-10.00π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού, του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών μας που φέτος θα είναι αφιερωμένη στα Χριστούγεννα της Μικρασίας και θα περιλαμβάνει ποιήματα ,έθιμα,κάλαντα,Τραγούδια και θεατρκό έργο.

8.30μ.μ. Ακολουθία του Όρθρου ,των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών ,του Μεγάλου Εσπερινού των Χριστουγέννων και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Τρίτη. 25 Δεκεμβρίου † Η ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
5.00π.μ. Ακολουθία του Μεσονυκτικού του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο Αρχονταρίκι, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί κάλαντα από όλη την Ελλάδα .

Τετάρτη. 26 Δεκεμβρίου † ῾Η σύναξις τῆς ῾Υπεραγίας Θεοτόκου. Εὐθυμίου Σάρδεων ἱερομάρτυρος τοῦ ὁμολογητοῦ 7.30π.μ.-9.00π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
5.30μ.μ.Ακολουθία του εσπερινού και Παράκληση της Παναγίας. Στις 6.30μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μονής  θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα κατηχητικά του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κορίνθου.
Recommended Post Slide Out For Blogger