Ιεραποστολή : 2012-2025 το μικρό μας μεγάλωσε!!Tην Κυριακή 12 Οκτωβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα και τη φετινή μας δράση .Αναφορά με εικόνα και λόγο από το 2012 από τότε που ξεκίνησε μέχρι τώρα στο Λουγκουζί και Μπουσούγκιου .Σας περιμένουμε συνοδοιπόρους σε αυτήν την πανέμορφη ιστορία για να μάθετε να ενημερωθείτε και να ακούσετε την καρδιάς της Ιεραποστολής μας . Μετά την εκδήλωση θα προμηθεύσουμε για όσους θα ήθελαν κουμπαράδες της Ιεραποστολής ώστε να τους έχετε στο δικό σας χώρο και να συμβάλετε με ό,τι κάθε φορά μπορείτε να συνεισφέρετε .Αυτούς τους κουμπαράδες θα μπορείτε να τους επιστρέψετε στα τέλη Μαίου του 2026 στο Μοναστήρι μας ,ώστε να ενισχύσουν την επόμενη αποστολή μας στην Ουγκάντα.Σας περιμένουμε+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!!


Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού στο χώρο του χωριού Λουγκουζί στην Ουγκάντα χτίζεται μία καινούργια ορθόδοξη Έκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Σπυρίδωνα.Η εκκλησία χτίζεται με τη προσφορά μιας κυρίας από την Ελλάδα αλλά και τη βοήθεια πολλών ψυχών που συμβάλλουν στο έργο αυτό που ξεκινήσαμε.Οι συνεργάτες της ιεραποστολής μας στην Ουγκάντα μας έστειλαν τις τελευταίες φωτογραφίες που μας χαροποίησαν πολύ!!Θελήσαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας ,γιατί εσείς με τη κάθε προσφορά σας αποτελείτε σημαντικό κομμάτι αυτής της διακονίας.Για την βοήθειά σας ,την αγάπη και την προσευχή σας ευχαριστούμε πολύ.!!Ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει εσάς και την οικογένειά σας.Σας παρακαλούμε να προσεύχεστε για να μη σβήσει η φλόγα της Ιεραποστολής.(δείτε περισσότερες φωτογραφίες)
 
 













 
Για  οικονομική βοήθεια και ενίσχυση της Ιεραποστολής μας.
Ø     Μέσω ταχυδρομείου :Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής τ.θ.49-19014 Καπανδρίτι Αττικής(για την Ιεραποστολή στην Ουγκάντα.
Ø      Μέσω τραπέζης :PROBANK στο όνομα του ιερέως της Ιεραποστολής
        NYOMBI GEORGE   GR.5505400510000411788011018
Recommended Post Slide Out For Blogger