Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Από καρδιάς και φέτος...


Η φιλανθρωπική μας έκθεση «από καρδιάς» στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, συνεχίζει τη διακονία της.

Με τη δική σας αγάπη και τη διαρκή συμπαράσταση και βοήθεια πολλές οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό βοηθήθηκαν αποτελεσματικά και σημαντικά κατά τον προηγούμενο χρόνο.Η βοήθειά σας τόσο στο επίπεδο της προσφοράς ειδών ρουχισμού,παπουτσιών,οικακού εξοπλισμού,παιχνιδιών ,και άλλων δώρων,βοήθησε αποτελεσματικά στην προσπάθειά μας αυτή.Αλλά και όταν εσείς οι ίδιοι αγοράζοντας από την έκθεσή μας βοηθάτε πάντοτε σημαντικά σε αυτό το σκοπό.

Φέτος η πορεία μας παραμένει σταθερή και με τη χάρη του Θεού επιμένουμε να ανάβουμε το μικρό κεράκι της φιλανθρωπίας και της αγάπης και στην Ελλάδα αλλά και την Ουγκάντα.

Θυμηθείτε η παραμικρή σας προσφορά έχει νόημα και σίγουρα «πιάνει τόπο»

Περιμένουμε και δεχόμαστε

Σε καλή ή και σε άριστη κατάσταση

v  Ρούχα (όλων των ηλικιών )

v  Παπούτσια (όλων των ηλικιών )

v  Τσάντες

v  Ζώνες

v  Σεντόνια

v  Κουβέρτες

v  Μαξιλαροθήκες

v  Βιβλία πνευματικού και εθνικού περιεχομένου.

v  Μικρά διασκομητικά σε καλή κατάσταση

v  Μικρά κάδρα

v  Ποτήρια,

v  πιάτα

v  Αντικείμενα  οικιακής χρήσης

 

Δεχόμαστε ακόμη και σε όχι καλή κατάσταση (αρκεί πάνω στις σακκούλες, στα πράγματα να αναγράφεται σαφώς ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση)

v  Ρούχα (όλων των ηλικιών)

v  Υφάσματα όλων των ειδών

Μην ξεχνάτε πως η παραμικρή προσφορά μπορεί να αξιοποιηθεί και να πιάσει τόπο. Σας περιμένουμε με την αγάπη και την προσφορά σας.
Recommended Post Slide Out For Blogger