+++ Ξεκινούν και πάλι έπειτα από τη διακοπή του καλοκαιριού την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 5.30μ.μ. οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των πράξεων των Αποστόλων (μέρος Β).Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού θα ακολουθήσει η ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη των ομιλιών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εναρκτήρια ομιλία.+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης .Στο τέλος της ακολουθίας θα ψαλλεί Ιερά Δοξολογία με την ευκαιρία της Εθνικής εορτής του 1940 .Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ.+++ Καθημερινά στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, από το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 7.00π.μ. έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία,εκτός από τις νυχτερινές Θείες λειτουργίες και τις άλλες ακολουθίες που θα αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο 9χρονος αγωνίζεται πάντα με τον παράλυτο αδελφό του!

  

conner
Η δύναμη της αγάπης και η δύναμη της ψυχής βρίσκεται στην ιστορία των δυο μικρών αγοριών, Κέιντεν και Κόνερ, η οποία έκανε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να δακρύσουν.
Τα δύο αδέρφια, κάνουν τρίαθλο μαζί. Τρέχουν, κολυμπάνε και κάνουν ποδήλατο. Με τη μόνη διαφορά ότι ο Κέιντεν, 6 ετών, έχει εγκεφαλική παράλυση και δε θα μπορέσει να περπατήσει ή να μιλήσει ποτέ.
Ο αδερφός του Κόνερ, που είναι μόλις 9 ετών, ήθελε απλά να μπορεί να παίζει με τον αδερφό του και  αποφάσισε ότι θα τρέχουν μαζί μια φορά την εβδομάδα και έπειτα ότι θα τον τραβάει και θα τον σπρώχνει στα αθλήματα του τριάθλου αφού είναι αυτό που αγαπάνε. Οι δυο μικροί αθλητές συγκίνησαν με την ιστορία τους και παρόλο που πάντα τελειώνουν τελευταίοι στους αγώνες δε τους νοιάζει, γιατί τερματίζουν μαζί.
«Έχουν βρει αυτό που αγαπάνε, το πάθος τους. Μετά το πρώτο αγώνα, δέθηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο και δε μπορώ να το εξηγήσω», λέει η μητέρα τους.
Πηγή διακόνημα
Δείτε το βίντεο:

Πηγές:News Room «Κέρδος»-kerdos.gr με πληροφόρηση από το ΑΠΕ – ΑΜΠ
Recommended Post Slide Out For Blogger