Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος:Έλληνες δεν μπορεί να σκοτώνουν Έλληνες.



alt«Μέσα σ΄αυτή την ατμόσφαιρα που ζούμε, τα φρικτά εγκλήματα που έγιναν προχθές (Ν. Ηράκλειο)  και πριν από λίγες εβδομάδες (Φύσσας) για …πολιτικές φορές, είναι ο,τι χειρότερο ζούμε εμείς οι Ελληνες, νέοι και μεσήλικοι» είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος προσθέτοντας  »δεν ειναι δυνατόν  να ρυθμίζουμε τις διαφορές μας με …δολοφονίες. Αυτή είναι η φρίκη και η προσβολή της Ελλάδος. Τα γεγονότα αυτά προσβάλουν την ιστορία την παράδοση μας, την πατρίδα μας»
Πηγή ενορικαή ζωή

Ο Μητροπολίτης επεσήμανε με φανερή συγκίνηση  ''Έλληνες  δεν μπορεί να σκοτώνουν Έλληνες''  Ο  κ  Ανθιμος μίλησε για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, τον Καποδίστρια τον οποίο οι Ρώσοι θα τον κάνουν… άγιο! Ας διδαχθούμε απο την ιστορία και τα έργα τέτοιων σπουδαίων ανθρώπων, είπε καταλήγοντας οτι η πατρίδα μας τώρα χρειάζεται ενότητα των Ελλήνων, πάνω απ ολα!
Τα συγκεκριμένα λογια είπε ο Μητροπολίτης απο τον άμβωνα του ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου. Η θεία λειτουργία μεταδόθηκε απ ευθείας απο τη δημόσια τηλεόραση την οποια ευχαρίστησε ο κ Ανθιμος λέγοντας οτι προς το παρον «η κρατική τηλεόραση έχει μόνο ένα κανάλι και θα είμαι σύντομος διοτι το κύκλωμα θα πέσει από την Αθήνα σε λίγα λεπτά…»

Τέλος ο κ Ανθιμος αναφέρθηκε στην ανεργία των νέων επισημαίνοντας οτι καθε μέρα πηγαίνουν μορφωμένοι νέοι και του ζητούν δουλειά, αυτό ειναι το μείζον σήμερα. Η επιβίωση των παιδιών μας…

 
 
Πηγή:  karfitsa.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger