Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ο Ροναλντίνιο αρνήθηκε να παίξει μπάλα στα κατεχόμενα


Αποκάλυψη στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Ροναλντίνιο αρνήθηκε να παίξει μπάλα στα κατεχόμενα

«Έχω κολλητό Ελληνοκύπριο με σπίτι στην Κερύνεια, ο οποίος το έχασε στην εισβολή» η αφοπλιστική απάντηση του Βραζιλιάνου άσου σε υποψήφιο «βουλευτή» του ψευδοκράτους, που του πρόσφερε 500.000 δολάρια

Ένα τεράστιο «όχι» εισέπραξε υποψήφιος «βουλευτής» του ψευδοκράτους από τον βετεράνο άσο του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, όταν του πρότεινε το αστρονομικό ποσό των 500.000 δολαρίων για να παίξει 90 λεπτά σε φιλικό αγώνα στα κατεχόμενα -χρήματα που θα έδινε εταιρεία καζίνο ως χορηγός.
Πηγή : Πρώτο θέμα

"Δεν ενδιαφέρομαι, έχω φίλους στην Κύπρο, στην Ελλάδα και την Τουρκία και γνωρίζω πολύ καλά το πρόβλημα της Κύπρου. Έχω, δε, κολλητό Ελληνοκύπριο με σπίτι στην Κερύνεια, ο οποίος το έχασε στην εισβολή. Λύστε πρώτα το πρόβλημά σας και θα έρθω να παίξω μπάλα δωρεάν" ήταν η αφοπλιστική απάντηση που έδωσε ο Βραζιλιάνος αστέρας της «στρογγυλής θεάς», μέσω του αδελφού του, Ρομπέρτο Ασίς Μορέιρα.

Η πρόταση στον Ροναλντίνιο έγινε πριν από δύο εβδομάδες, ενώ οι «βουλευτικές» εκλογές στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή. Ο Ελληνοκύπριος εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.
Recommended Post Slide Out For Blogger