.+++Την Τρίτη 19 Μαίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++ Την Τετάρτη 20 Μαίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,ο εσπερινός της Αναλήψεως .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής την Πέμπτη 21 Μαίου στις 7.00π.μ. με την ευκαιρία των εορτών της Αναλήψεως και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Μαίου , με την ευκαιρία των εορτών της Αποδόσεως του Πάσχα και της Αναλήψεως αντιστοίχως .Οι ακολουθίες θα ξεκινήσουν στις 7.15 π.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Επισκέπτες απ’ την Αθήνα στο ακριτικό Ορμένιο, τραγούδησαν και χόρεψαν με τους κατοίκους (Video)


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους του ακριτικού Ορμενίου σήμερα το μεσημέρι. Περισσότερα από 60 άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας, μέλη ενός συλλόγου από την Αθήνα φοιτητών και επιστημόνων, που με δικά τους έξοδα ταξιδεύουν γιορτινές ημέρες σε ακριτικές περιοχές κυρίως της Θράκης και τραγουδούν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια στους κατοίκους χωριών, επισκέφθηκαν και το Ορμένιο.
Στην πλατεία του χωριού αλλά και σε καφενεία και δρόμους, έσμιξαν με τους κατοίκους του Ορμενίου, οι οποίοι δεν έκρυψαν την χαρά τους για αυτή την ευχάριστη έκπληξη. Τους ευχαρίστησαν και ανέφεραν στοιχεία για το χωριό τους και την ιστορία του.
Δείτε το βίντεο :https://www.evros-news.gr
Πηγή evros-news.gr



Όλοι μαζί τραγούδησαν κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές και χόρεψαν. Οι επισκέπτες από την Αθήνα συνεχίζουν την διαδρομή τους στην Θράκη και τον Έβρο και μετά το Ορμένιο το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει όπως είπαν, επισκέψεις στους Μεταξάδες και το Δέρειο.
Ευχαριστούμε τον Κώστα Θεοχαρίδη για τα βίντεο και τις φωτογραφίες που μας έστειλε από το Ορμένιο. Ήταν επίσης ένας από τους κατοίκους, που μαζί με τους συγχωριανούς του υποδέχθηκαν με χαρά τους εξ Αθηνών επισκέπτες.

Recommended Post Slide Out For Blogger