+++Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ Προετοιμάζουμε σιγά σιγά το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Φτιάξε το τέλειο φυσικό καθαριστικό για τα τζάμια!

bb5a72a33c986a1c94beea196131eb4e_L  

Μία από τις πιο δύσκολες δουλειές του σπιτιού είναι το καθάρισμα των τζαμιών!
Πολλές από εμάς χρησιμοποιούμε τα καθαριστικά που υπάρχουν στο εμπόριο σε αφθονία. Εμείς όμως θα σας προτείνουμε να φτιάξετε φυσικό καθαριστικό με προϊόντα που έχετε μέσα στην κουζίνα σας.
Πηγή : Διακόνημα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άσπρο ξύδι ή να φτιάξετε ένα διάλυμα από ξύδι, λεμόνι και νερό. Μια ενδεικτική δοσολογία είναι 2-3 φλιτζ. νερό, 1/3 του φλιτζ. ξύδι και τον χυμό από μισό λεμόνι. Βάλτε έπειτα το διάλυμα σε ένα δοχείο με ψεκαστήρα και ψεκάστε τα τζάμια. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε! Κάνει καταπληκτική δουλειά.
Πηγή: mothersblog.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger