Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.15μ.μ. και θα περατωθεί στις 12.30π.μ.


Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

"από καρδιάς" για την καρδιά και τις πρώτες βοήθειες.


Το Σάββατο 26 Μαίου στο κέντρο κράτησης νέων τοξικιμανών Ελεώνα Θηβών η ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που δραστηριοποιείται εδώ και δύο χρόνια εκεί,πραγματοποίησε μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση.Κοντά στα παιδιά ολόκληρης της κοινότητας βρέθηκε ο καρδιολόγος κ.Κώστας Σπερδούλης που μίλησε στα παιδιά για τη φροντίδα που πρέπει να δείχνουμε στην καρδιά μας ,το σωστό τρόπο ζωής και τις σωστές επιλογές της ζωής μας που δεν θα επιβαρύνουν τον τρόπο λειτουργίας της.
Τέλος αναφέρθηκε σε πρώτες βοήθειες ώστε με λίγες γνώσεις και περισότερη ψυχραιμία να βοηθήσουμε κάποιον άλλον άνθρωπο αν και εφ΄όσον το χρειαστεί.Το ενδιαφέρον των παιδιών ήταν πραγματικά ιδιαίτερα μεγάλο με πολλές ερωτήσεις .Ευχαριστούμε πολύ "από καρδιάς τον κ. Κώστα Σπερδούλη για την φροντίδα και την προσφορά του στην κοινότητα των παιδιών.Ευχαριστούμε ακόμη τη διοίκηση και τους υπευθύνους της  κοινότητας που μας βοηθούν κάθε φορά στην ανακάλυψη και εφαρμογή νέων εκδηλώσεων και ευκαιριών που πραγματικά θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά που δίνουν τη μάχη τους με την ποινή και τις εξαρτήσεις.
Recommended Post Slide Out For Blogger