.+++ Συνεχίζονται οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. Την Πέμπτη 14 Μαίου στις 5:30 μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και θα ακολουθήσει η ομιλία από τον αρχιμανδρίτη π.Εφραίμ Παναούση .+++ Την Τρίτη 19 Μαίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Και τι μπορείς να κάνεις εσύ;



π.Εφραίμ Παναούση
Τι  νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις εσύ;.Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Δεν μπορεί να μην το χεις ακούσει ακούς.Πας να κάνεις κάτι και αναλαμβάνουν άλλοι να σου κόψουν τα φτερά πριν ακόμα πετάξεις.Αυτός ο κόσμος δεν αλλάζει.

Και εσύ που το πήρες στην αρχή ζεστά,μετά παίρνεις να κρυώνεις.Δεν είναι καιροί για παραμύθια.Αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει.
Και κουράζεσαι πριν αρχίσεις.Και δεν αρχίζεις γιατί  βλέπεις πως όλοι που αρχίσανε βρήκανε τον μπελά τους.Που να τρέχεις τώρα,Κάτσε εδώ κι λούφαξε.
Όμως ...Φαντάσου τους επόμενους από σένα.Τι θα τους αφήσεις.
Φαντάσου οι προηγούμενοι πατέρες μας να σκέφτονταν όπως εμείς.
Φαντάσου να μην μας είχαν αφήσει ελεύθερο το αλωνάκι μας .Φαντάσου να μην παρέδιδαν στα χέρια μας την σημαία μας ..
Αν ο καθένας κρατηθεί στην ασφάλειά του ,τότε ο κόσμος σίγουρα δεν θα αλλάξει .Αν κάνει κάτι αλλάζει ο ίδιος
Αυτό φτάνει
Recommended Post Slide Out For Blogger