+++Ιεραποστολή : 2012-2025 το μικρό μας μεγάλωσε!!Tην Κυριακή 12 Οκτωβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα και τη φετινή μας δράση .Αναφορά με εικόνα και λόγο από το 2012 από τότε που ξεκίνησε μέχρι τώρα στο Λουγκουζί και Μπουσούγκιου .Σας περιμένουμε συνοδοιπόρους σε αυτήν την πανέμορφη ιστορία για να μάθετε να ενημερωθείτε και να ακούσετε την καρδιάς της Ιεραποστολής μας . Μετά την εκδήλωση θα προμηθεύσουμε για όσους θα ήθελαν κουμπαράδες της Ιεραποστολής ώστε να τους έχετε στο δικό σας χώρο και να συμβάλετε με ό,τι κάθε φορά μπορείτε να συνεισφέρετε .Αυτούς τους κουμπαράδες θα μπορείτε να τους επιστρέψετε στα τέλη Μαίου του 2026 στο Μοναστήρι μας ,ώστε να ενισχύσουν την επόμενη αποστολή μας στην Ουγκάντα.Σας περιμένουμε+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Με λαμπρότητα τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς κ. Καλλινίκου

 

Με λαμπρότητα και σε κλίμα κατάνυξης εορτάστηκε σήμερα στην Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή ᾽᾽Παναγία η Χρυσοπηγή᾽᾽ η μνήμη του Αγίου μάρτυρος Καλλινίκου, ημέρα κατά την οποία εορτάζει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Πειραιώς κ. Καλλίνικος.Το πρωί, στο καθολικό της Ιεράς Μονής, τελέστηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του εορτάζοντος Σεβασμιωτάτου κ. Καλλινίκου, συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών: Σάμου & Ικαρίας κ. Ευσεβίου, Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, Πατρών κ. Χρυσόστομος, και ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Ανδίδων κ. Χριστοφόρος από το Τορόντο του Καναδά.

Το καθολικό της Ιεράς Συνοδικής Μονής «Παναγία η Χρυσοπηγή» 




Στην ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σάμου & Ικαρίας κ. Ευσέβιος 
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος 




Recommended Post Slide Out For Blogger