Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής

Πασχαλινό Παζάρι "από καρδιάς" στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις εναντίον της σειράς ΕZEL

Διογκώνονται κάθε ημέρα που περνάει οι αντιδράσεις Ελλήνων από όλη την υφήλιο, κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, για την επιμονή του να συνεχίσει να προβάλει το τουρκικό σήριαλ EZEL το οποίο έχει γυριστεί στην κατεχόμενη Κύπρο, στις περιουσίες Ελλήνων που έχουν αρπάξει οι κατακτητές. Μετά τις κινητοποιήσεις του Δρασις- ΚΕΣ στην Αθήνα, έλληνες από όλη την Ελλάδα αλλά και την υφήλιο, από τις ΗΠΑ μέχρι την Αυστραλία, κινητοποιούνται, προκειμένου να ασκήσουν πίεση στον τηλεοπτικό σταθμό.
Πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων αλλά και απλοί άνθρωποι στέλνουν επιστολές στον τηλεοπτικό σταθμό αλλά και διαμαρτύρονται με κάθε τρόπο που μπορούν.
Η ελληνοκυπριακή ακτιβιστική οργάνωση της Αμερικής, CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA καλεί όλους να συνεχίζουν την δράση στέλλοντας επιστολές, φαξ, emails στον Αντένα, και με απανωτά τηλεφωνήματα να βραχυκυκλωθούν οι γραμμές, απαιτώντας τον τερματισμό της προσβλητικής παραγωγής Εζέλ που παραβιάζει και τα
ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και εκθέτει και την Ελληνική Δημοκρατία ως εγγυήτρια της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιστολές πρέπει επίσης να σταλούν και στο Πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Ελλάδος, που έχει την ευθύνη για την παρακολούθηση των καναλιών. H παρακάτω επιστολή, στάλθηκε από τον Ευριπίδη Μπίλλη,
Τ. Επίκουρο Καθηγητή ΕΜΠ, στο ΕΡΣ και στον ΑΝΤ1 και είναι ένα καλό υπόδειγμα για όποιον θέλει επίσης να στείλει: "Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε , Παρακαλείστε να επέμβετε για τη βάναυση προσβολή που γίνεται για τους εκδιωχθέντες κατοίκους της κατεχόμενης Κύπρου με τη προβολή τουρκικού σίριαλ που γυρίστηκε στην κατεχόμενη πατρίδα τους. Ως κατωτέρω αναφέρεται η προβολή του σίριαλ αυτού, <<υποβάλλει στον Ελληνισμό την τουρκική προπαγάδα των τετελεσμένων, διαγράφοντας οριστικά την κατεχόμενη Ελληνική για 5000 χρόνια Κύπρο που την εκχωρεί στην τουρκία".
Recommended Post Slide Out For Blogger