"Την Κυριακή 29 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 10.15π.μ.μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή των κατηχητικών με την ευκαιρία της Εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου.Σας περιμένουμε!!

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Πέμπτη 26 Μαρτίου στον Ιερό Ναό του Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος"που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι ,θα τελεστεί η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στις 6.30μ.μ.

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής θα τελεστούν δύο ακολουθίες του Ακαθίστου Ύμνου .Η πρώτη στις 5.00μ.μ. και η δεύτερη στις 7.30μ.μ.Αμέσως μετά στις 9.15μ.μ. θα τελεστεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία .

Την Κυριακή 29 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Στ κατανυκτικού εσπερινού .Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ομιλία στο Αρχονταρίκι με θέμα "Η εν Χριστώ Πνευματική Ζωή"

Και αυτές τις γιορτές η φιλανθρωπική ομάδα "από καρδιάς"της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής , ετοίμασε πανέμορφες Πασχαλινές λαμπάδες με υπέροχα σχέδια.Σκοπός αυτής της προσπάθειάς μας είναι να διαθέσουμε τις λαμπάδες και να ενισχύσουμε τη φιλανθρωπία και την ιεραποστολή της Ιεράς Μονής.Αυτές λοιπόν τις γιορτές προμηθευτείτε από τη Δωροέκθεση "από καρδιάς "τις φετινές σας λαμπάδες.Κάθε λαμπάδα διατίθεται στην τιμή των 5 ευρώ και 3 ευρώ μέσα σε ειδική θήκη.Και αυτές τις γιορτές μην αφήσετε την ελπίδα να σβήσει.Ενισχύστε με τη δική σας λαμπάδα τη φιλανθρωπία και την Ιεραποστολή.Σας ευχαριστούμε "από καρδιάς" πολύ

Ενημερωθείτε στο τέλος των αναρτήσεων για τις λειτουργικές ευκαιρίες και δραστηριότητες του Μαρτίου 2015 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Διαβάστε σήμερα..

Recommended Post Slide Out For Blogger