Απογευματινό προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής το Σάββατο 30 Μαίου .Αναχώρηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής το Σάββατο 30 Μαϊου στις 3.30μ.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Αυτόν τον μήνα μαζεύουμε συστηματικά και περισσότερο οργανωμένα , πάνες για παιδιά (Νο 4) μπιμπερό,πιπίλες ,γάλα και μωρομάντηλα για την ενίσχυση των μητέρων που κρατούνται με τα παιδιά τους στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών .

Συνεχίζονται και αυτήν την Τετάρτη 27 Μαίου οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής. Στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού στη συνέχεια το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου ενώ θα ακολουθήσει η εσπερινή ομιλία.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.

Το Σάββατο 30 Μαίου (Ψυχοσάββατο) στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής θα τελεστεί στις 7.00π.μ. η ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία .Αμέσως μετά θα τελεστεί τρισάγιο για τους κεκοιμημένους και θα διαβαστούν τα κόλυβα.

Απογευματινό προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής το Σάββατο 30 Μαίου .Αναχώρηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής το Σάββατο 30 Μαϊου στις 3.30μ.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Ενημερωθείτε στο τέλος των αναρτήσεων για τις λειτουργικές ευκαιρίες και δραστηριότητες του Μαϊου 2015 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Η πιο όμορφη μέρα. Μία θεατρική παράσταση για την ΕΟΚΑ.Δείτε το βιντεάκι μας!!

Η πιο όμορφη μέρα. Μία θεατρική παράσταση για την ΕΟΚΑ.Δείτε το βιντεάκι μας!!

Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων (1955-2015) από τον αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, η ομάδα του θεατρικού τμήματος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει για δεύτερη φορά το θεατρικό έργο: Ἡ πιο όμορφη μέρα῾.Η θεατρική μας παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαίου στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 7.00μ.μ.Τιμή συμβολικού εισητηρίου 3 ευρώ.Τα έσοδα από την παράστασή μας θα βοηθήσουν στο ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής και την εξωτερική ιεραποστολή.Προσκλήσεις θα διατίθενται και στην είσοδο της παραστάσεως .Σας περιμένουμε όλους..

Posted by εκδόσεις Χρυσοπηγή on Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Διαβάστε σήμερα..

Recommended Post Slide Out For Blogger