.+++ Την Παρασκευή 20 Mαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία των Χαιρετισμών στην Παναγία.Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ομιλία στο αρχονταρίκι.+++Την Κυριακή 22 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του E κατανυκτικού εσπερινού.Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ομιλία στο Αρχονταρίκι .+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εορτής της Εθνικής μας παλιγγενεσίας .Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί Δοξολογία με την ευκαιρία της Εθνική μας εορτής +++

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Παγκόσμιο φαινόμενο !!!

Μέσα στα απογοητευτικά και καταθλιπτικά φαινόμενα της εποχής μας, υπάρχουν και κάποια που αναδεικνύουν τον ψυχισμό του νεοέλληνα.
1. Σε επίσημη ανακοίνωσή τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗΣ η οποία ιδρύθηκε στην Κοκκινιά του Πειραιά το 1927 από τη νεολαία Μικρασιατών προσφύγων, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι εκτός από ποδοσφαιριστές είναι και φίλοι και οπαδοί της ομάδας που βάζουν σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό ζήτημα και αγωνίζονται μόνο για τη φανέλα της Προδευτικής.
Πηγή:Συνοδοιπορία
Αποφάσισαν δε να συνδράμουν στην γραφειοκρατία και στα οικονομικά της ομάδας.... Το γεγονός αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από ποδοσφαιριστές!

2. Όμως από την "οικογένεια" της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ έρχεται και μια άλλη ευχάριστη είδηση. Μπορεί η οικονομική κρίση της χώρας και οι δυσκολίες που περνάει καθημερινά ο λάος, ιδιαίτερα στις φτωχογειτονιές, να είναι πολλές και ανυπέρβλητες, όμως το φιλότιμο δεν πρόκειται να εκλείψει.

Εδώ και δέκα μέρες οργανωμένοι οπαδοί του Συνδέσμου Φίλων της Προοδευτικής αλλά και απλοί αγνοί φίλαθλοι του Σωματείου, δίνουν ραντεβού κάθε μεσημέρι στο γήπεδο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ στον Κορυδαλλό. Αυτή τη φορά όχι για να δουν κάποιον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά για να προσφέρουν με την προσωπική τους εργασία. Συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει και βάφουν τις κερκίδες και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του γηπέδου που εδώ και χρόνια έχει εγκαταλειφθεί από τους αρμοδίους φορείς. Εθελοντικά και αφιλοκερδώς συναντιώνται και προσφέρουν ό,τι μπορούν.


Κι όπως σχολιάζει τις πρωτοποριακές αυτές δράσεις ο ψυχολόγος και οπαδός της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ κ. Απόστολος Ν. Σαμπαζιώτης, «...στην εποχή της κατάθλιψης θα πρέπει να βγούμε από τον μικρόκοσμό μας και να οργανωθούμε.

Να ανακαλύψουμε τη συλλογική δύναμη, να έρθουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλο και να μην αφηνόμαστε στις όποιες ψυχολογικές δεσμεύσεις μάς επιβάλλονται, κάνοντας υπέρβαση και ανακαλύπτοντας δυνάμεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε κοινές δράσεις».

Αυτές οι δύο προσπάθειες από το χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα από την ομάδα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις θέσεις!
Recommended Post Slide Out For Blogger