+++ Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης και της εθνική εορτής του 1940 . H ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ. +++ Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. .+++ Η πνευματική ζωή βήμα-βήμα. Κυκλοφορεί σε λίγο από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. +++ Προετοιμάζουμε το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Και όμως κάποτε τα όνειρα βγαίνουν αληθινά.


Πρίν περίπου ένα χρόνο επικαλούμενοι τη χάρη του Θεού και με τη βοήθεια πολλών αδελφών μας χριστιανών ξεκινήσαμε πιο εντατικά να εργαζώμαστε στον Αφρικανικό αμπελώνα του Χριστού στην Ουγκάντα.Πέρυσι του Ιούλιο του 2013 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κύριος Ιωνάς έθεσε το θεμέλιο λίθο του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος στο χωριό Λουγκουζί..Με τη βοήθεια μίας κυρίας που θέλει να κρατά την ανωνυμία της αλλά και τη βοήθεια πολλών χριστιανών ο Ναός αυτός φτάνει στην ολοκλήρωσή του.Η παραμικρή βοήθεια αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο.Για το σκοπό αυτό ετοιμάσαμε ένα μικρό οδοιπορικό  από το ξεκίνημα και την πορεία του ναού,μέχρι τη σημερινή του εικόνα.Ευχαριστούμε το Θεό για τη δυνατότητα που μας δίνει να εργαζώμαστε και όλους εσάς που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο .λίγο ή περισσότερο ενισχύετε αυτήν μας την προσπάθεια.Ευχαριστούμε "από καρδιάς"πολύ.

Το καθάρισμα του χωραφιού από τις γυναίκες του χωριού
 
 
Η Θεία Λειτουργία με τον Σεβ.Μητροπολίτη κύριο Ιωνά
 
 
Ο θεμέλιος λίθος της Εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί
Κυριακή 7 Ιουλίου 2013
 
 
Το μέτρημα...

Το σκάψιμο...

Τα θεμέλια..


Η βάση


Η διαμόρφωση του Ιερού Βήματος
 
Ο Ναός σήμερα..
 


 
Τον κυττούν με καμάρι..


 



Την Κυριακή έκαναν την πρώτη Θεία Λειτουργία μέσα στο ναό.Βιάζονται να λειτουργηθούν!!
Η παραμικρή βοήθειά σας πιάνει πάντοτε τόπο.
Γι αυτούς που θα ήθελαν να ενισχύσουν την την ιεραποστολή στο Λουγκουζί της Ουγκάντας: Εθνική τράπεζα 656/201115-86 στο όνομα του ιερέως της  Ιεραποστολής μας GeorgeNyombi. Ευχαριστούμε!!!
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger