+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής. +++Έχει ξεκινήσει η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποτολής από τπ Μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής όποιον θα ήθελε όπως κάνουμε κάθε χρόνο.Θα δηλαδή μπορεί κάποιος στο χώρο του να έχει αυτό το κουμπαρά και αφού όποτε μπορεί τοποθετήσει το οβολό του θα μπορεί να τον φέρει στη Μονή στα τέλη Μαΐου του 2026 όταν πλέον οργανώνουμε την επόμενη αποστολή μας την Ουγκάντα για να μας ενισχύσει και με αυτό τον τρόπο .Είμαστε ευγνώμονες .Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.Τους κουμπαράδες μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τον π.Εφραίμ .

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Και όμως κάποτε τα όνειρα βγαίνουν αληθινά.


Πρίν περίπου ένα χρόνο επικαλούμενοι τη χάρη του Θεού και με τη βοήθεια πολλών αδελφών μας χριστιανών ξεκινήσαμε πιο εντατικά να εργαζώμαστε στον Αφρικανικό αμπελώνα του Χριστού στην Ουγκάντα.Πέρυσι του Ιούλιο του 2013 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κύριος Ιωνάς έθεσε το θεμέλιο λίθο του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος στο χωριό Λουγκουζί..Με τη βοήθεια μίας κυρίας που θέλει να κρατά την ανωνυμία της αλλά και τη βοήθεια πολλών χριστιανών ο Ναός αυτός φτάνει στην ολοκλήρωσή του.Η παραμικρή βοήθεια αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο.Για το σκοπό αυτό ετοιμάσαμε ένα μικρό οδοιπορικό  από το ξεκίνημα και την πορεία του ναού,μέχρι τη σημερινή του εικόνα.Ευχαριστούμε το Θεό για τη δυνατότητα που μας δίνει να εργαζώμαστε και όλους εσάς που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο .λίγο ή περισσότερο ενισχύετε αυτήν μας την προσπάθεια.Ευχαριστούμε "από καρδιάς"πολύ.

Το καθάρισμα του χωραφιού από τις γυναίκες του χωριού
 
 
Η Θεία Λειτουργία με τον Σεβ.Μητροπολίτη κύριο Ιωνά
 
 
Ο θεμέλιος λίθος της Εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί
Κυριακή 7 Ιουλίου 2013
 
 
Το μέτρημα...

Το σκάψιμο...

Τα θεμέλια..


Η βάση


Η διαμόρφωση του Ιερού Βήματος
 
Ο Ναός σήμερα..
 


 
Τον κυττούν με καμάρι..


 



Την Κυριακή έκαναν την πρώτη Θεία Λειτουργία μέσα στο ναό.Βιάζονται να λειτουργηθούν!!
Η παραμικρή βοήθειά σας πιάνει πάντοτε τόπο.
Γι αυτούς που θα ήθελαν να ενισχύσουν την την ιεραποστολή στο Λουγκουζί της Ουγκάντας: Εθνική τράπεζα 656/201115-86 στο όνομα του ιερέως της  Ιεραποστολής μας GeorgeNyombi. Ευχαριστούμε!!!
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger