Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Δεύτερη παράδοση ιματισμού από το Δήμο Πεύκης -ΛυκόβρυσηςΤην Παρασκευή 4 Μαρτίου είχαμε την χαρά  να παραλάβουμε
για δεύτερη φορά   ιματισμό στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής από την κ.Άννα Ασπραδάκη Αντιδήμαρχο Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού  Δήμου Λυκόβρυσης και Πεύκης   ,τον οποίο με τη σειρά μας θα παραδώσουμε σε ανθρώπους που έχουν  πραγματική ανάγκη.
Επίσης παραλάβαμε  και καλοκαιρινά ρούχα από την ιματιοθήκη του Δήμου τα οποία θα δοθούν στη χώρα της Ουγκάντας  που δραστηριοποιείται η Ιερά Μονή, σε επόμενη αποστολή της .
 
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " την κ.Ασπραδάκη  αλλά και τους εθελοντές της προσπάθειας  του Δήμου ,για την αγάπη και την προσφορά τους.
Ο Θεός.να ευλογεί την οικογένειά τους και τη διακονία τους. 
Recommended Post Slide Out For Blogger