Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

« Μη με ξεχνάς –ένα Αφιέρωμα στην Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα»Την Κυριακή 20 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής  ημέρα της Κυριακής της Ορθοδοξίας και αφιερωμένης στην εξωτερική Ιεραποστολή , πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πανηγύρι .Κι αυτό γιατί όλοι όσοι ήρθαν στην εκδήλωσή μας χάρηκαν και γεύτηκαν από τις μυστικές χάρες και χαρές που κρύβει η Αφρική για όλους μας.

Ήταν όλοι εκεί!! Οι εθελοντές και συνεργάτες των αποστολών που κατεβαίνοντας στην Ουγκάντα ,δίνουν κυριολεκτικά τον εαυτό τους για την υπόθεση της ιεραποστολής. Αλλά και φίλοι και συνεργάτες που εργάζονται στα μετίποισθεν για την υπόθεση της Ιεραποστολής.

Η εκδήλωσή μας που είχε τον τίτλο « Μη με ξεχνάς –Αφιέρωμα στην Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα»μίλησε ακριβώς για αυτό το πράγμα.Για μία καινούργια ανατολή σε κάποια χώρα .Αλλά και για μία οφειλή που έχουμε σε αυτούς τους ανθρώπους.

Στο ξεκίνημα της εκδηλώσεως  αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής :Σήμερα μέσα στο πλαίσιο της εορτής της Κυριακής της Ορθοδοξίας –αφιερωμένης στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή συνεχίζουμε την μικρή παράδοση να αφιερώνουμε τη ημέρα στην Ιεραποστολική προσπάθειά μας στην χώρα της Ουγκάνταςπου γίνεται επειδή ο Θεός ήθελε και επειδή φιλότιμοι ‘Ελληνες βοηθούν με την καρδιά τους την προσπάθεια της Μονής σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη χώρα και την τόσο πονεμένη.

Όταν ξεκινήσαμε το 2012 κανείς δεν πίστευε ότι το έργο θα πορευόταν και θα συνέχιζε σε εαυτούς τους καιρούς της κρίσης και της οικονομικής δυσκολίας και θα ανδρωνόταν σε ένα δομημένο και οργανωμένο πλαίσιο που επενδύει μακριά.. στις ψυχές ,στην πνευματική ζωή ,στην παιδεία ,στη βελτίωση του τρόπου της ζωής αυτών των ανθρώπων.

Και τώρα πια μπορούμε να το πούμε με τη δύναμη της ψυχής μας πως θα άλλαζε και  τόσο πολύ τον τρόπο που εμείς σκεφτόμαστε .Στην πορεία μας αυτή είδαμε το θεραπευτικό χέρι του Θεού και την παρέμβασή του σε δύσκολες ή αδιάβατες καταστάσεις.

Πολλές οι ιστορίες που καταγράψαμε στο ημερολόγιο της καρδιάς μας αυτά τα χρόνια.Τον Προκόπη ,Τον π.Χρυσόστομο Κόλλια,τη Ρουθ.τη Λίβυ. τον Χριστοφόρο τη τζάτζα Μουτσάρα,Τη μαμά Μαξ,.Το Σαμ ,την Αγγελική τον Σάμπα Κρίστο.Τον Τζάτζα Μουάμι, τη Φωτεινή, τη Φλάβια, τον παπαγιώργη.

Δεν είχαμε αλήθεια κανένα άλλο να μοιραστούμε παρά ένα μεγάλο  ευχαριστώ για την αγάπη και την βοήθεια όλων αυτών των μικρών που βοήθησαν και βοηθούν με γνώμονα  την ψυχή τους.Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως με τη χάρη του θεού θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε όλους εκείνους που τελειώνοντας κάθε ταξίδι μας ,μας λένε και μας χαιρετούν με τα μάτια : "μη μας ξεχνάς"
Η προσπάθειά μας συνεχίζεται:
Εθνική τράπεζα: 656/201115-86 στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας George Nyombi.
Ευχαριστούμε..
 
Recommended Post Slide Out For Blogger