Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται
το Δημοτικό μας σχολείο στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.Κοινοποιήστε το .Βοηθείστε.Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Λουγκουζί -Ιούλιος 2016 –Λειτουργία ιατρείου για 570 ασθενείς.


 
 
Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού συνεχίζουμε για 5η χρονιά τη διακονία μας από την ιεραποστολική ομάδα της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό αμπελώνα της Ουγκάντας.Τα μέλη της πρώτης ομάδος της αποστολής μας  από τη δεύτερη ημέρα της αφίξεώς μας ξεκίνησαν τη λειτουργία του ιατρείου  στο χωριό Λουγκουζί.Υπολογίζεται ότι   570 άτομα δέχτηκαν τη φροντίδα και την αγάπη των συνεργατών της προσπάθειάς μας.

Δύο γιατροί  ,ο κ.Γιώργος Πολυχρονίδης από την Ελλάδα και Αθανάσιος Καβουμά από την Ουγκάντα . δύο νοσηλεύτριες ,η Κάτια Παναγιωτακοπούλου από την Ελλάδα και Ρουθ Νουσούμπουγκα από την Ουγκάντα ,και η εθελόντρια Αγγελική Παντέλη με τη βοήθεια του Φοιτητού της Θεολογίας Χριστοφόρου Μουγίγκο που βοήθησε στη μετάφραση, έκαναν θυσιαστικά ότι καλύτερο μπορούσαν για την  λειτουργία του ιατρείου.Το ιατρείο μας λειτούργησε για 5 μέρες και υπήρξε παρηγορία ψυχής και σώματος για τους ανθρώπους του Λουγκουζί αλλά και των γύρω χωριών.Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη τους συγκεκριμένους εθελοντές αλλά  και  για τη βοήθεια τους φιλότιμους Έλληνες .
 

 
 

 
Recommended Post Slide Out For Blogger