Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Ιεραποστολική εξόρμηση στο Καμπάλλε

 

 


 Την Τρίτη 5 Ιουλίου ξεκινήσαμε πολύ νωρίς το πρωί .συνολικά 35 άνθρωποι από το Λουγκουζί ,μαζί με τον π.Γεώργιο Νυόμπι και βέβαια τα μέλη της αποστολής μας για το Καμπάλλε,στην περιοχή Μπαραρά, στη νότια Ουγκάντα.Φτάνοντας μετά από κουραστική πορεία (7.30 ωρών ) στο σπίτι του Αριστοτέλη Ασήμουε  του  Ορθοδόξου φοιτητού που σπούδασε στην Ελλάδα, μας υποδέχθηκε η οικογένειά του  με πολλή αγάπη,ενώ μιλήσαμε για τα μελλοντικά σχέδιά μας στην ευρύτερη περιοχή.Η προοπτική ενός καινούργιου ιεραποστολικού Αμπελώνα ανοίγεται στην θαυμάσια αυτή τοποθεσία, καθώς σε τεράστια απόσταση δεν υπάρχει ούτε ένας Ορθόδοξος Ναός.Σκοπός μας είναι με τη βοήθεια του θεού να  αγορασθεί ένα τμήμα γης να δημιουργηθεί ένας ορθόδοξος Ναός στο όνομα του Οσίου Πορφυρίου και ένα Ιεραποστολικό κέντρο.Ελπίζουμε στη δύναμη του Θεού και στα θαύματα που στην Αφρική γίνονται ευκολότερα.Πιστεύουμε πως η παρουσία τόσων Ορθοδόξων που έψαλλαν  και τραγούδησαν έδωσε δυναμικό παρόν της Ορθοδοξίας, στην περιοχή αυτή.
Ακολούθησε μάθημα Ορθόδοξης κατήχησης από τον π.Γεώργιο Νυόμπι  και βέβαια φιλόξενο φαγητό από τους ανθρώπους του  χωριού Τούγκαμο.


Recommended Post Slide Out For Blogger