+++.Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Τρίτη 14 Ιουλίου , με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου.Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 7.15 π.μ.+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής την Τρίτη 14 Ιουλίου , με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου.Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 7.00 π.μ. +++Την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και η Παράκληση της Παναγίας .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Παραπληγικός μίλησε ξανά μετά από 19 χρόνια!


Ένας άνδρας που είχε μείνει παράλυτος σε τροχαίο ατύχημα, κατάφερε να πει τις πρώτες του λέξεις μετά από 19 ολόκληρα χρόνια.

Ο Σάιμον Έλις είχε υποστεί βαριά εγκεφαλική βλάβη και για όλα αυτά τα χρόνια του ήταν αδύνατο να επικοινωνήσει με τους γύρω του. Από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του η μητέρα του έχει μείνει στο πλάι του και ήταν αυτή που άκουσε το παιδί της να της ξαναλέει «σ’ αγαπώ»!

Ο Σάιμον επεφύλαξε την έκπληξη για τη μαμά του, την ημέρα των Χριστουγέννων και, μάλιστα, μπόρεσε να της ευχηθεί και «καλά Χριστούγεννα»!


«Όταν έγινε το ατύχημα, οι γιατροί τον είχαν ξεγραμμένο. Για 19 χρόνια δεν μιλούσε καθόλου. Όμως τώρα δείχνει να επανέρχεται και αυτό είναι το καλύτερο δώρο για εμένα και για τα αδέλφια του», είπε η μητέρα του.
Recommended Post Slide Out For Blogger