+++ Την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, η ακολουθία του εσπερινού και η παράκλησ του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 7.00π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου . +++ Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 7.15 π.μ.με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου . +++ Ξεκινούν και πάλι μετά τη διακοπή των ημερών του Αγίου Πάσχα οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. Την πέμπτη 23 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και θα ακολουθήσει η πρώτη ομιλία από τον αρχιμανδρίτη π.Εφραίμ Παναούση .

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η αγάπη της μητέρας ενάντια στη φονική μανία των ανθρώπων

Συγκλονιστικές εικόνες από την προσπάθεια ενός ουρακοτάνγκου να σώσει το παιδί του
Η έγκαιρη επέμβαση μιας ομάδας βρετανών οικολόγων έσωσε μια έγκυο μητέρα ουρακοτάνγκο, λίγα λεπτά πριν γίνει, μαζί με το μικρό της, θύμα λαθροκυνηγών στο Βόρνεο της Ινδονησίας.

Η εικόνα είναι συγκλονιστική, καθώς η μητέρα διαισθάνεται τον κίνδυνο και αγκαλιάζει το μωρό της για να το προστατέψει από τα πραγματικά και φονικότερα θηρία του κόσμου: τους ανθρώπους.


Ευτυχώς, στην περιοχή βρέθηκαν βρετανοί οικολόγοι, οι οποίοι μπήκαν ανάμεσα στα όπλα και τα ανυπεράσπιστα ζώα και τα έσωσαν την τελευταία στιγμή.
Πηγή:Newsbeast.gr




Recommended Post Slide Out For Blogger